This course is expired

ACT 4-daagse basistraining voor leefstijlcoaches en diëtisten

leefstijlACTcoachesdietist'

Training in gedragsverandering. Ervaringsgerichte trainingen. Op basis van Acceptance and Commitment Training (ACT), de nieuwste stroming binnen de psychologie, is er nu een training op maat voor diëtisten en leefstijlcoaches. Hierbij ga je de 6 kernprocessen van ACT zelf ervaren en leer je hoe je deze vaardigheden vervolgens ook bij je cliënt kunt inzetten zodat ze hun zelfregie vergroten, bewuster besluiten nemen en bewegen richting een gezonde leefstijl en een waardevol leven.

1060
48-65 Points
Meerdere cursusdagen
Physical course - single

Prices

Regular € 1060
Includes : lunch

Professions

Apothekersassistent
48 Points
KABIZ
Contactlens specialist
48 Points
KABIZ
Diëtist
65 Points
ADAP
Doktersassistent
48 Points
KABIZ
Ergotherapeut
65 Points
ADAP
Description

Training in gedragsverandering. Hoe zou het zijn als jij vanuit een stevig wetenschappelijk fundament je cliënten kunt begeleiden bij duurzame gedragsverandering? Je vertelt ze niet meer wat ze moeten doen maar je leert ze hun bewustwording te vergroten. Mensen gaan zélf ervaren wat voor hen werkt en keuzes maken die leiden tot een waardevol leven.

Aandacht voor de mentale component cruciaal bij gedragsverandering. Als gedrag veranderen simpel of eenvoudig was dan zouden we wel doen wat goed voor ons is, namelijk gezond eten en voldoende bewegen. Echter, er is een duidelijk kloof tussen wat we wel weten maar niet doen !

Als jij je cliënten naast de kennis over leefstijl ook kunt begeleiden bij het mentale stuk, dan ga je niet alleen betere resultaten bij je cliënten zien, maar ga jij je ook zekerder voelen in de trajecten. Men zal gaan ervaren wat jij als professional daadwerkelijk voor ze kunt betekenen.


Ervaringsgerichte trainingen. Op basis van Acceptance and Commitment Training (ACT), de nieuwste stroming binnen de psychologie, is er nu een training op maat voor diëtisten en leefstijlcoaches. Hierbij ga je de 6 kernprocessen van ACT zelf ervaren en leer je hoe je deze vaardigheden vervolgens ook bij je cliënt kunt inzetten zodat ze hun zelfregie vergroten, bewuster besluiten nemen en bewegen richting een gezonde leefstijl en een waardevol leven. 

Doktersacademie Friesland

info@doktersacademie.nl
704786
70, K.R. Poststraat, Heerenveen, 8441ER