This course is expired

Leven toevoegen aan de dagen

De patient en zijn naaste
palliatieve zorgpalliatieve levensfasepalliatievepalliatieve fasepalliatief-terminale fasecommunicatiemedicatiestervenmanu keirserouwTerminale zorgstervensfasesander de hossonteun toebes

Op 16 maart 2023 is het dan eindelijk zover: in de Jaarbeurs in Utrecht vindt het allereerste Jaarcongres van Carend plaats met als congrestitel 'Leven toevoegen aan de dagen'. Carend probeert met dit congres alle domeinen van de palliatieve en terminale zorg aan bod te laten komen. Topsprekers als Teun Toebes, Menno de Bree, Manu Keirse, Eric Geijteman, Liesbeth van Vliet, Sabine Netters en Sander de Hosson zullen de belangrijkste elementen en veranderingen binnen het palliatieve zorg aan bod laten komen, maar ook vertellen over hun eigen ervaringen met deze belangrijke zorg.

299
5-6 Points
Congres
Physical course - single

Prices

Regular € 299

Professions

Anesthesioloog
16 Mar 2023
17 Mar 2023
6 Points
ABAN
Apothekersassistent
16 Mar 2022
17 Nov 2022
6 Points
KABIZ
Arts
16 Mar 2023
17 Mar 2023
6 Points
ABAN
Arts beleid en advies KNMG
16 Mar 2023
17 Mar 2023
6 Points
ABAN
Arts indicatie en advies KNMG
16 Mar 2023
17 Mar 2023
6 Points
ABAN

Program

Description

Het congres is bestemd voor iedereen met interesse in de palliatieve zorg. Het programma bestaat uit plenaire lezingen en neen variëteit aan workshops, waardoor iedere deelnemer zijn eigen route door de dag bepaalt. Hiermee is het programma interessant voor zorgverleners als artsen, verpleegkundigen, verzorgenden en paramedici.


Op deze dag zal zorgplatform Carend precies 2,5 jaar bestaan. In de afgelopen tijd heeft Carend een rijk programma met webinars, congressen, een actieve website met columns en artikelen en fysieke nascholingen kunnen opbouwen. Ook zijn we trots op onze rol die we mogen spelen binnen publiekscampagnes zoals de 'De dood. Praat erover. Niet eroverheen'-campagne van SIRE.


Aan het eind van de dag zullen we een toast uitbrengen op dit succes en uitkijken naar alles wat nog komen gaat.


Accreditatie voor 6 punten wordt aangevraagd voor ABAN, VSR, NAPA, V&VN, Kabiz en NVDA. Op verzoek kunnen certificaten van deelname gestuurd worden.

Carend

Carend is een jonge organisatie die volledig bestaat uit zorgverleners en wil dat de palliatieve zorg in de spotlights staat. Ons slogan is 'Ook als je niet meer beter wordt, verdien je de beste zorg'. Carend wil de palliatieve zorg bekender maken.