Deze cursus is verlopen

Geriatrische Revalidatiezorg

geriatrierevalidatiezorggeriatrische revalidatiezorgrevalidatieouderen

Tijdens deze studiedag is er aandacht voor belangrijke knelpunten en praten deskundige sprekers je bij over recente ontwikkelingen en richtlijnen binnen de geriatrische revalidatiezorg.

315
0-5 Punten
Congres
Physical course - single

Prijzen

Regulier € 315
Opmerking :excl. btw. €25 korting per collega, 5e persoon gratis

Beroepen

Arts voor verstandelijk gehandicapten
5 Punten
ABC1
Diëtist
Accreditation in aanvraag
ADAP
Ergotherapeut
Accreditation in aanvraag
ADAP
Fysiotherapeut
Accreditation in aanvraag
KNGF
Huidtherapeut
Accreditation in aanvraag
ADAP

Competenties

Samenwerken 60 %
Kennis en wetenschap 20 %
Maatschappelijk handelen en preventie 20 %

Programma

Omschrijving

Geriatrische revalidatiezorg vergt een grote mate van flexibiliteit en samenwerking binnen multidisciplinaire teams waarbij een helicopterview van jou als zorgprofessional gewenst is. Het organiseren van de juiste zorg op de juiste plek is daarbij niet altijd makkelijk. Als je goed op de hoogte bent van de (on)mogelijkheden kun je de revalidatiezorg bieden waar jouw patiënt mee geholpen is.

 

Wat kenmerkt de geriatrische revalidatiezorg anno 2021, welke successen zijn er geboekt en waar is ruimte voor verbetering? Tijdens deze studiedag is er aandacht voor belangrijke knelpunten en praten deskundige sprekers je bij over recente ontwikkelingen en richtlijnen binnen de geriatrische revalidatiezorg zoals revalidatie na COVID-19, de inzet van zorgpaden voor kwaliteitsverbetering, ontwikkelingen in ambulante revalidatie, en het belang van een goede triage.

 

Onze sprekers hebben veel ervaring en weten als geen ander hoe complex geriatrische revalidatiezorg kan zijn. Juist door hun eigen praktijkervaring reiken zij jou zowel theoretische kennis als praktische handvatten aan waar je direct mee aan de slag kunt!


Leids Congres Bureau B.V.

info@leidscongresbureau.nl
0715148203
144, Lammenschansweg, D, Leiden, 2321JX