Deze cursus is verlopen

Neurorevalidatie deel 2

neurorevalidatierevaliderenrevalidatieneurologie

De opleiding Neurorevalidatie bestaat uit twee delen: Neurorevalidatie deel 1 (NR1), en deel 2: Neuro-interventie (NR2).

1500
In aanvraag
Reguliere nascholing
Physical course - series

Prijzen

Regulier € 1500

Beroepen

Anesthesioloog
Accreditation in aanvraag
ABAN
Arts
Accreditation in aanvraag
ABAN
Arts beleid en advies KNMG
Accreditation in aanvraag
ABAN
Arts indicatie en advies KNMG
Accreditation in aanvraag
ABAN
Arts infectiebestrijding KNMG
Accreditation in aanvraag
ABAN
Omschrijving

Opleiding Neurorevalidatie

De opleiding Neurorevalidatie bestaat uit twee delen: Neurorevalidatie deel 1 (NR1), en deel 2: Neuro-interventie (NR2). Behalve presentaties door docenten zijn er practica en werkgroepen, alsmede inbreng van eigen casuïstiek. Het is mogelijk de twee delen over meer jaren te verspreiden. Download brochure Opleiding Neurorevalidatie


NR2: Neurorevalidatie deel 2: Neuro-interventie

Deel 2 van deze opleiding richt zich op interventies bij de patiënt met hersenbeschadiging (o.a. CVA, hersentrauma) met een sterk accent op cognitie en gedrag. Voor professionals die werkzaam zijn met mensen met hersenbeschadiging. Deel 2 van deze opleiding kan gevolgd worden na deel 1.

Stichting ITON

De stichting ITON (Instituut voor toegepaste Neurowetenschappen) biedt toegankelijke scholing op het gebied van diagnostiek en therapie ten behoeve van neurorevalidatie, chronische pijn en het leren van motorische vaardigheden. Dit is interessant voor fysiotherapeuten, ergotherapeuten, logopedisten, psychologen, verpleging en verzorging, artsen, maatschappelijk werkers en andere disciplines. Wij maken de kennis uit de neurowetenschappen toepasbaar voor de dagelijkse praktijk. Dit doen wij in een prettige interactieve leeromgeving waarin jouw praktijkervaring een belangrijke rol speelt.
info@stichtingiton.nl
0235341641
7, Leliestraat, c, Haarlem, 2011BL