This course is expired

Masterclass hoogbegaafdheid

hoogbegaafdheidmasterclass

Tijdens de masterclass treedt Sonja Falck op als keynote-spreker. Sonja Falck is praktiserend psychotherapeut, systeemtherapeut, supervisor, docent aan de University of East London en auteur van het boek Extreme intelligence.

335
In Request
Reguliere nascholing
Physical course - single

Prices

Regular € 335

Professions

Gezondheidszorgpsycholoog
Accreditation in request
FGzPt
Gezondheidszorgpsycholoog - Klinisch neuropsycholoog
Accreditation in request
FGzPt
Gezondheidszorgpsycholoog - Klinisch psycholoog
Accreditation in request
FGzPt
Orthopedagoog-generalist
Accreditation in request
NIPK&J/NVO
Podotherapeut
Accreditation in request
NVvP
Description

Uit de praktijk van in hoogbegaafden gespecialiseerde professionals blijkt dat er wel degelijk aandacht moet zijn voor de hoogbegaafdheid in het kader van diagnostiek, behandeling en bejegening. Deze masterclass richt zich op hulpverleners in de GGZ die hun aandacht richten op volwassenen aan de bovenkant van het IQ-spectrum. De masterclass biedt hen verdieping, mogelijkheden tot intervisie en wederzijdse verrijking op hun werk binnen de GGZ. Er is aandacht voor diagnostiek, behandeling en wetenschap. Daarnaast lezen diverse professionals voor uit eigen recent werk. Voorzitter van deze masterclass is Rianne van de Ven.


Momenteel zijn wij bezig de masterclass op zaterdag 9 maart 2024 te organiseren. Vind je dit interessant? Dan kun jij je alvast aanmelden voor de wachtlijst. De informatie op deze pagina heeft betrekking op de masterclass hoogbegaafdheid maart 2022 en wordt vervangen als het programma voor 2024 compleet is. Dan gaan wij ook alle geïnteresseerden op de wachtlijst laten weten dat men zich definitief kan aanmelden. De masterclass wordt tweejaarlijks georganiseerd.


Tijdens de masterclass treedt Sonja Falck op als keynote-spreker. Sonja Falck is praktiserend psychotherapeut, systeemtherapeut, supervisor, docent aan de University of East London en auteur van het boek Extreme intelligence. Haar perspectief is het bio-psychosociale model. Zij ziet uitdagingen op het gebied van de erkenning van de persoon van de hoogbegaafde, het thema erbij horen, de competitie met anderen en vooral ook hoe samen te werken in een wereld die vaak zo anders is dan de belevingswereld van een hoogbegaafde volwassene. Zij beschrijft de “hoge IQ relatie-stijlen” en levensstrategieën zoals vermijden en wanhopen, maar ook uitdagend gedragen en juist heel goed tot ontplooiing komen.


RINO Zuid

nascholing@rinozuid.nl
0858902200
2, Vitruviusweg, Eindhoven, 5624AD