Professions
Companies
count-province
302 Results
Psychotherapeut

Uitgelicht

course image
€ 870 25-08-2024

Mindfulness Based Cognitive Therapy (25 uur)

course image
€ 945 La Vie Meeting Center Utrecht 12-09-2024

Cursus Jong & Depressief

course image
€ 935 CCD Arnhem 17-10-2024

Hechting en trauma

24 Jun
Jun
09:00

Experiential Training Institute

Physical course - single
The Matter
18
We believe that going through a psychedelic experience yourself, is essential to understanding the power of the medicine
Deze training biedt een grondige, evidence-based benadering, gericht op het versterken van klinische vaardigheden en het vergroten van kennis over psychedelische therapie. Het is een kans voor professionals om zich te verdiepen in een snel evoluerend en potentieel transformerend gebied binnen de geestelijke gezondheidszorg.
€ 3800
Company Logo
24 Jun
Jun
09:00

Psy-zo! Onderwijs

Physical course - series
Zwolle
0-33
De opleiding kent een stapsgewijze opbouw waarbij gebruik wordt gemaakt van theoretische inleidingen, live- en videodemonstraties, semi-plenaire oefeningen en gesuperviseerde praktijkoefeningen in tweetallen.
€ 1195
Company Logo
24 Jun
Jun
09:30

RINO Groep Utrecht

Physical course - single
Utrecht
6-8
Bij ernstig beschadigde cliënten verloopt EMDR meestal niet soepel. Je hebt meer handvatten nodig om de behandeling te laten slagen. In deze cursus leer je interventies op inhoud- en procesniveau effectief toe te passen.
€ 350
Company Logo
25 Jun
Jun
09:30

ARQ Academy

Physical course - single
ARQ Nationaal Psychotrauma Centrum
5-6
1-daagse cursus voor het leren afnemen van de CAPS-5: een gestructureerd klinisch interview voor het vaststellen van PTSS
CAPS staat voor Clinician-Administered PTSD Scale (CAPS) en is de gouden standaard voor het stellen van de diagnose posttraumatische stressstoornis (PTSS). De CAPS-5 is een gestructureerd klinisch interview dat wordt gebruikt om volgens de DSM-5 PTSS vast te stellen.
€ 420
Company Logo
26 Jun
Jun
09:00

Cure & Care Development

Physical course - series
CCD Arnhem
25-46
In de basisopleiding schematherapie maak je kennis met de schematheorie; er wordt stilgestaan bij wat schema’s, copingstrategieën en modi zijn, hoe deze ontstaan en zich verder ontwikkelen en bestendigen.V
€ 1125
Company Logo
26 Jun
Jun
19:00

Euregionaal Congresburo / Centrum voor Educatie en Supervisie

Webinar
Online
0-3
In dit webinar spreken drie wereldwijde experts over gehechtheid. Het thema van dit webinar is gehechtheid in eenoudergezinnen en uitdagend ouderlijk gedrag.
€ 159
Company Logo
27 Jun
Jun
09:30

Stichting ReAttach Academy

Physical course - series
Zaandam
12-102
ReAttach is een orthopedagogische interventie gericht op het activeren van optimale ontwikkeling. De interventie wordt systemisch toegepast. Tijdens deze opleiding maak je kennis met de theoretische achtergrond en de praktische vaardigheden die nodig zijn om de ReAttach interventie te kunnen toepassen.
€ 1495
Company Logo
27 Jun
Jun
13:00

Euregionaal Congresburo / Centrum voor Educatie en Supervisie

Webinar
Online
4-5
De Borderline persoonlijkheidsstoornis (BPS) is een complexe psychische aandoening die wordt gekenmerkt door een patroon van instabiele relaties, zelfbeeld, en emoties. Mensen met borderline kunnen worstelen met intense angst, woede, en depressie, vaak met episodes van zelfbeschadiging en impulsief gedrag. Het ouderschap kan bijzonder uitdagend zijn voor mensen met borderline, aangezien de stress en de eisen van het ouderschap de symptomen van de stoornis kunnen verergeren. Maar betekent dat dan dat een ouder met een borderline persoonlijkheidsstoornis per definitie niet geschikt is om kinderen op te voeden? Hoe stel je een diagnose en welke strategieën voor ouderschap kunnen zij volgen? En, hoe kun je hen daarin als professional zo goed mogelijk ondersteunen? Vanuit dit perspectief zullen drie experts uit wetenschap en praktijk uitvoerig stilstaan tijdens dit praktijkgericht webinar.
€ 195
Company Logo
29 Jun
Jun
09:30

van Rood Training & Supervisie

Physical course - single
Online
8
U leert om bij patiënten met lichamelijke klachten een casusconceptualisatie op te stellen, relevante targets te selecteren en de voor deze populatie specifieke problemen in het EMDR-proces te herkennen en op te lossen. U oefent met de toepassing van het Lichamelijke Sensatie Protocol.
€ 295
01 Jul
Jul
09:30

Stichting ReAttach Academy

Physical course - series
ReAttach Academy, Berg en Terblijt
0-72
Een gespecialiseerde opleiding voor coaches en begeleiders die werken met cliënten met psychische of psychosomatische klachten. Bouw tijdens deze opleiding aan een gedegen fundament en leer vervolgens hoe u ReAttach en de bijbehorende specialisaties het beste kunt toepassen bij uw cliënten.
€ 2895
Company Logo