This course is expired

Twee-daagse Masterclass Focusing

masterclassFocusingTwee-daagse

Tijdens deze Masterclass wordt aandacht besteed aan de theorie en de praktijk van de experiëntiële psychotherapie in het algemeen en het focussen in het bijzonder.

575
In Request
Reguliere nascholing
Physical course - series

Prices

Regular € 575
Includes : biologische lunch, koffie/thee

Professions

Gezondheidszorgpsycholoog
Accreditation in request
FGzPt
Gezondheidszorgpsycholoog - Klinisch neuropsycholoog
Accreditation in request
FGzPt
Gezondheidszorgpsycholoog - Klinisch psycholoog
Accreditation in request
FGzPt
Podotherapeut
Accreditation in request
NVvP
Psycholoog NIP
Accreditation in request
NIP
Description

Deze Masterclass biedt een intensieve kennismaking met zowel de theorie als de praktijk van het experiëntiële gedachtegoed in het algemeen en met het ‘Focussen’ van Gendlin in het bijzonder. Naast het bestuderen en bespreken van de literatuur zal de nadruk liggen op het oefenen met - en eigen maken van - de experiëntiële manier van werken, de focus-attitude en techniek met als doel ze te kunnen inzetten in ervaringsgerichte gesprekstherapieën. De toepassingsgebieden worden besproken: indicaties en contra-indicaties, naast het leren van 'het inweven' van deze techniek in de lopende therapieën. Voor de meest voorkomende valkuilen die, bij zowel cliënt als bij de therapeut, een succesvol focusproces in de weg staat worden handvaten aangereikt. Er zal worden gewerkt met rollenspelen, demonstraties, DVD-materiaal en met ingebrachte casuïstiek.


Deze Masterclass maakt onderdeel uit van de opleiding tot EFT-therapeut en de Voortgezette opleiding Persoons Experiëntiële Psychotherapie en is los te volgen.

EFTiN

Wil jij EFT-therapeut worden? Of ben je als EFT-therapeut op zoek naar nieuwe inspiratie? Volg dan een opleiding of masterclass bij EFTiN, hét Nederlandse opleidingsinstituut op het gebied van Emotion Focused Therapy for Individuals. Ervaar bij ons de kracht van EFT.
info@eftin.nl
310620341749
5, Jacob Reviuslaan, Eindhoven, 5644TP