Deze cursus is verlopen

Vervolgcursus (CGT) – augustus 2021

CGTCGT-behandelplanstemmingsstoornissenangststoornissenangststoornis

Veel angst- en stemmingsstoornissen hebben meer overeenkomsten dan verschillen. Er worden vaak vergelijkbare symptomen, aanleg, en onderliggende factoren gezien.

765
24-37.5 Punten
Online
Meerdere cursusdagen
Physical course - series

Prijzen

Regulier € 765

Beroepen

Cognitief gedragstherapeut
25 Punten
VGCt
Gedragstherapeut
25 Punten
VGCt
Gezondheidszorgpsycholoog
24 Punten
FGzPt
Gezondheidszorgpsycholoog - Klinisch neuropsycholoog
24 Punten
FGzPt
Gezondheidszorgpsycholoog - Klinisch psycholoog
24 Punten
FGzPt
Omschrijving

Veel angst- en stemmingsstoornissen hebben meer overeenkomsten dan verschillen. Er worden vaak vergelijkbare symptomen, aanleg, en onderliggende factoren gezien. Tevens wordt er een vergelijkbare reactie op behandelingen gezien. Deze stoornisoverstijgende aspecten, ook wel transdiagnostische factoren genoemd, worden uitgebreid behandeld in deze vervolgcursus CGT. Deze vervolgcursus CGT wordt gegeven door gz-psycholoog en supervisor VGCt Ragna Plomp. Tevens heeft Ragna ervaring in EMDR, hypnose bij CGt en is ze DGT-therapeut.


De volgende emotionele stoornissen zijn uitermate geschikt voor een transdiagnostische aanpak: angst- en (unipolaire) stemmingsstoornissen, paniekstoornis, sociale- en gegeneraliseerde- angststoornis, PTSS, OCD, depressie, en hypochondrie.


Vlokhoven Opleidingen

Wij zijn iedere dag hard aan het werk om de beste opleider binnen de GGZ te zijn. Dat doen we door innovatief onderwijs te bieden waar jij als professional direct mee aan de slag kunt. Gericht op de klinische praktijk en de meest recente ontwikkelingen binnen het vakgebied.
info@vlokhovenopleidingen.nl
310850041801
7, Charles Petitweg, A5, Breda, 4827HJ