This course is expired

Verdiepingsdag: Compassion Focused Therapy van binnenuit

VerdiepingsdagCompassion-Focused Therapybinnenuit

Verfris en verdiep je compassievaardigheden van binnenuit en ontdek de drie flows van compassie in de (persoonlijke) praktijk.

210
6 Points
Reguliere nascholing
Physical course - single

Prices

Regular € 210

Professions

Jeugdzorgwerker
6 Points
SKJ
Orthopedagoog-generalist
6 Points
NIPK&J/NVO, SKJ
Pedagoog
6 Points
SKJ
Psycholoog NIP | Kinder- en jeugdpsycholoog
6 Points
NIPK&J/NVO
Description

Deze verdiepingsdag zal in het teken staan van de drie flows van compassie waar CFT zich op richt: compassie naar anderen, compassie voor jezelf en openstaan voor compassie van anderen (ontvangen). 


Stilstaan bij en ervaren van deze drie flows zal je helpen om je cliënt een veilige therapeutische context te bieden, je emotionele balans als therapeut te ondersteunen, en je zelfzorg te verbeteren.


Je verfrist je CFT-kennis en -vaardigheden door persoonlijke beoefening. Door de oefeningen persoonlijk te ervaren krijg je een kijkje van binnenuit in de werking en impact van de oefening. Zo kun je de oefening beter afstemmen op je cliënt en ben je je er meer van bewust welke obstakels een cliënt hierbij kan tegenkomen.


King Nascholing

Hoge Kwaliteit postacademische nascholing voor een betaalbare prijs. Dat zijn de belangrijkste uitgangspunten van onze filosofie. Ben jij werkzaam als psycholoog of orthopedagoog in de Jeugdzorg, GGZ of in het onderwijs? Dan kun je bij ons terecht voor kwalitatief hoogwaardige én betaalbare cursussen. De huidige ontwikkelingen binnen ons vakgebied stellen steeds meer eisen aan (na)scholing. Wij vinden dat een prima ontwikkeling, maar realiseren ons ook dat het behalen van aanvullende registraties tijdrovend en bovendien erg kostbaar is. Wij willen professionals in de jeugdzorg helpen om continu up-to-date te blijven en bieden daarom een breed aanbod aan van betaalbare cursussen en trainingen voor hulpverleners in de GGZ, jeugdzorg en onderwijs.
info@kingnascholing.nl
0202443165
111, Czaar Peterstraat, Amsterdam, 1018PE