Deze cursus is verlopen

WPPSI-IV-NL Conversietraining (online)

WPPSI-IV-NLcasussencasussen besprekeninterpretatie van de scoresinterpretatie van de resultateninterpretatieverslaglegging

De WPPSI-IV-NL training is gericht op de theoretische en inhoudelijke verbeteringen van deze nieuwe versie van de WPPSI test waarbij vooral de interpretatie en verslaglegging veel aandacht krijgt. Er is voldoende tijd voor uitleg in afname en scoring. De interpretatie is echter het belangrijkste onderwerp van de training. Hierbij wordt gebruik gemaakt van filmmateriaal en casussen.

275
6.5 Punten
Online
Reguliere nascholing
Physical course - single

Prijzen

Regulier € 275

Beroepen

Orthopedagoog-generalist
6.5 Punten
NIPK&J/NVO
Psycholoog NIP | Kinder- en jeugdpsycholoog
6.5 Punten
NIPK&J/NVO
Omschrijving

De WPPSI-IV-NL training is gericht op de theoretische en inhoudelijke verbeteringen van deze nieuwe versie van de WPPSI test waarbij vooral de interpretatie en verslaglegging veel aandacht krijgt. Er is voldoende tijd voor uitleg over afname en scoring. De interpretatie is echter het belangrijkste onderwerp van de training. Hierbij wordt gebruik gemaakt van filmmateriaal en casussen.

Pearson Benelux BV

’s Wereld grootste uitgever van wetenschappelijk onderbouwde psychologische meetinstrumenten en kennis op het gebied van diagnostiek.
klantenservice@pearson.com
0205815500
37, Kabelweg, Amsterdam, 1014BA