Professions
Companies
count-province
167 Results
Psycholoog NIP | Eerstelijnspsycholoog

Populair

course image
€ 740 CCD Arnhem 12-03-2024

BLENDED Licht verstandelijke beperking (LVB) en verslaving

Suggesties

course image
€ 1445 ARQ Nationaal Psychotrauma Centrum 26-02-2024

Narratieve Exposure Therapie (NET)

course image
€ 595 CCD Arnhem 14-03-2024

Slaap: diagnostiek en behandeling van slaapstoornissen

course image
€ 2995 Vergader- en Conferentiecentrum Soeterbeeck 28-11-2024

Dementie op jonge leeftijd

21 Feb
Feb
09:30

SeeTrue Mindfulness

Physical course - single
Online
28-85.5
Acceptance and Commitment Therapy (ACT) behoort tot een nieuwe veelbelovende ontwikkeling in de (cognitieve) gedragstherapie. De opleiding is dan ook bedoeld voor psychologen, therapeuten, trainers en coaches die deze vorm van therapie willen leren toepassen in hun praktijk. Effectieve therapie of coaching vraagt erom dat jij je als authentiek mens kunt verbinden in het contact met cliënten. Ieder mens is uniek en zo ook iedere trainer, coach of therapeut. Deze ACT opleiding is vernieuwd, zowel in inhoud als methode, en biedt jou de mogelijkheid om je kennis en vaardigheden op het vlak van ACT te vergroten en je te ontwikkelen tot een authentieke ACT facilitator!
€ 890 - 1040
Company Logo
22 Feb
Feb
09:30

Stichting ReAttach Academy

Physical course - series
ReAttach Academy, Berg en Terblijt
12-102
ReAttach is een orthopedagogische interventie gericht op het activeren van optimale ontwikkeling. De interventie wordt systemisch toegepast. Tijdens deze opleiding maak je kennis met de theoretische achtergrond en de praktische vaardigheden die nodig zijn om de ReAttach interventie te kunnen toepassen.
€ 1495
Company Logo
Course banner
26 Feb
Feb
09:30
€ 1445

ARQ Academy

Physical course - series
ARQ Nationaal Psychotrauma Centrum
4-36
4-daagse opleiding voor het leren toepassen van de NET als behandelvorm voor volwassenen
Narratieve Exposure Therapie (NET) is een kortdurende, evidence-based behandelvorm, specifiek ontworpen voor de behandeling van de (complexe) posttraumatische stress stoornis (PTSS) ten gevolge van meervoudige traumatiserende gebeurtenissen (bijvoorbeeld bij vluchtelingen, militairen of getroffenen van vroegkinderlijk seksueel misbruik)
Course banner
€ 1445
Company Logo
26 Feb
Feb
09:30

RINO Groep Utrecht

Physical course - single
Utrecht
Diagnostiek en behandeling bij volwassenen met een licht verstandelijke beperking en probleemgedrag vraagt specifieke deskundigheid. Is het gedrag 'normaal' bezien vanuit het ontwikkelingsniveau of is er iets anders aan de hand? Hoe ga je een behandelrelatie aan met volwassenen die het moeilijk vinden om hulp te accepteren? Deze cursus laat zien hoe belangrijk het is om eerst zicht te krijgen op het ontwikkelingsniveau en de mate waarin iemand overvraagd is geweest.
€ 560
Company Logo
Course banner
27 Feb
Feb
09:00
€ 1145

Principium Zelfzorg

Physical course - series
Buitenplaats de Luwte
26-32.5
Tijdens deze cursus leer je niet alleen hoe je je patiënt wegwijs maakt in de wereld van het ervaren van zijn of haar levende lijf, maar leer je ook de taal van je eigen lijf verstaan.
Course banner
€ 1145
Company Logo
27 Feb
Feb
09:30

RINO Zuid

Physical course - single
Eindhoven
6
Deze masterclass biedt een dag vol experiëntiële oefening en spelen met de energie die gemobiliseerd wordt. Raak verwonderd door de levenslust en menselijke waarde, die door de kracht van de Rogeriaanse grondhouding opnieuw beschikbaar komt.
€ 295
Company Logo
27 Feb
Feb
09:30

ACT-EMDR Centrum Nederland

Physical course - series
Cursus- en Vergadercentrum Domstad
12-13
De EMDR Basiscursus leert de praktische toepassing van het EMDR-basisprotocol voor type I trauma. Onder type I trauma verstaan wij een traumatische herinnering die eenmalig, kortdurend en onverwacht was.
€ 550 - 580
27 Feb
Feb
10:00

RINO Groep Utrecht

Physical course - series
Utrecht
0-75
In deze cursus leer je verschillende soorten trauma diagnosticeren en er een behandelplan voor maken.
€ 2095
28 Feb
Feb
09:00

Intramed BV

Physical course - series
Aristo meeting center Utrecht Lunetten
6
De start van het gebruik van Intramed te vergemakkelijken door middel van het bijbrengen kennis en vaardigheden over het gebruik van de software (zie lesinhoud) voor de administratieve processen binnen de praktijk. De training behandeld het declaratie proces naar verzekeraars en patiënten. Er wordt aandacht besteed aan de inrichting van Intramed en de structuur van het declaratie proces en de werkzaamheden die eraan vooraf gaan. Daarnaast wordt aandacht besteed aan het crediteren van declaraties, het corrigeren van behandelingen e.d., het registreren van betalingen en het maken van aanmaningen.
€ 200 - 315
Company Logo