Deze cursus is verlopen

Neurorevalidatie in de eerste lijn

neurorevalidatieneurologierevalidatierevalideren

Deze cursus is nuttig voor huisartsen, fysiotherapeuten, psychologen, thuiszorg en andere hulpverleners in de eerste lijn.

675
In aanvraag
Reguliere nascholing
Physical course - series

Prijzen

Regulier € 675

Beroepen

Arts voor verstandelijk gehandicapten
Accreditation in aanvraag
ABC1
Diëtist
Accreditation in aanvraag
ADAP
Ergotherapeut
Accreditation in aanvraag
ADAP
Fysiotherapeut
Accreditation in aanvraag
KRF, KNGF
Gezondheidszorgpsycholoog
Accreditation in aanvraag
FGzPt
Omschrijving

Blended learning onderwijs

Het contactonderwijs vindt plaats op 15 en 29 juni 2021 in Haarlem.

Voorafgaand aan de fysieke bijeenkomsten volgt u in eigen tijd het online onderwijs. Het online onderwijs is toegankelijk vanaf 7 en 16 juni 2021.


Neurorevalidatie in de eerste lijn (NR 1e lijn)

De patiënt met hersenbeschadiging (CVA, trauma) komt na ziekenhuis of revalidatie weer thuis, en probeert zijn leven (werk, gezin, hobby etc.) weer op te pakken. De ervaring leert dat dan vaak problemen opduiken. Tijdens de cursusdagen worden verklaringen voor deze problemen gegeven. Uiteenlopende methoden van interventie die in de eerste lijn kunnen worden ingezet, worden gepresenteerd. Deze cursus is nuttig voor huisartsen, fysiotherapeuten, psychologen, thuiszorg en andere hulpverleners in de eerste lijn.

Stichting ITON

De stichting ITON (Instituut voor toegepaste Neurowetenschappen) biedt toegankelijke scholing op het gebied van diagnostiek en therapie ten behoeve van neurorevalidatie, chronische pijn en het leren van motorische vaardigheden. Dit is interessant voor fysiotherapeuten, ergotherapeuten, logopedisten, psychologen, verpleging en verzorging, artsen, maatschappelijk werkers en andere disciplines. Wij maken de kennis uit de neurowetenschappen toepasbaar voor de dagelijkse praktijk. Dit doen wij in een prettige interactieve leeromgeving waarin jouw praktijkervaring een belangrijke rol speelt.
info@stichtingiton.nl
0235341641
7, Leliestraat, c, Haarlem, 2011BL