Professions
Companies
count-province
148 Results
Psycholoog NIP

Uitgelicht

course image
€ 935 CCD Arnhem 17-10-2024

Hechting en trauma

Course banner
17 Jul
Jul
09:30
€ 1125

Cure & Care Development

Physical course - single
CCD Woerden
16-37.5
In de basisopleiding schematherapie maak je kennis met de schematheorie; er wordt stilgestaan bij wat schema’s, copingstrategieën en modi zijn, hoe deze ontstaan en zich verder ontwikkelen en bestendigen.
Course banner
€ 1125
Company Logo
19 Jul
Jul
09:00

ACT in Actie

Physical course - series
Utrecht
30-51
ACT in Actie biedt een 5-daagse geaccrediteerde basiscursus Acceptance and Commitment Therapy (ACT) aan. Tijdens deze cursus leg je een gedegen theoretische basis, en maak je door ervaringsgericht leren ook zelf kennis met de verschillende ACT-oefeningen.
€ 1095
05 Aug
Aug
10:00

SeeTrue Mindfulness

Physical course - single
Maastricht
12-85.5
Acceptance and Commitment Therapy (ACT) behoort tot een nieuwe veelbelovende ontwikkeling in de (cognitieve) gedragstherapie. De opleiding is dan ook bedoeld voor psychologen, therapeuten, trainers en coaches die deze vorm van therapie willen leren toepassen in hun praktijk. Effectieve therapie of coaching vraagt erom dat jij je als authentiek mens kunt verbinden in het contact met cliënten. Ieder mens is uniek en zo ook iedere trainer, coach of therapeut. Deze ACT opleiding is vernieuwd, zowel in inhoud als methode, en biedt jou de mogelijkheid om je kennis en vaardigheden op het vlak van ACT te vergroten en je te ontwikkelen tot een authentieke ACT facilitator!
€ 890 - 1040
Company Logo
Course banner
23 Aug
Aug
09:30
€ 2595 - 2895

Forta Opleidingen

Physical course - series
Forta Den Bosch
30-170
Cognitieve gedragstherapie is als evidence-based behandelmethode niet meer weg te denken in de huidige praktijk van de psycholoog. Om je kennis te verdiepen organiseert Forta Opleidingen de basisopleiding cognitieve gedragstherapie. Deze basisopleiding van 100 uur is geaccrediteerd door de Vereniging van Cognitieve Gedragstherapie en voldoet ook als onderdeel van de opleidingsroute tot Cognitief Gedragstherapeut.
Course banner
€ 2595 - 2895
Company Logo
23 Aug
Aug
13:00

RINO Zuid

Physical course - series
Online
15-18
Imaginaire exposure (IE) is een van de wetenschappelijk stevigst onderbouwde traumagerichte behandelvormen van PTSS en daarom volgens zowel de Multidisciplinaire Richtlijnen (2013) als de Zorgstandaard Psychotrauma en stressor gerelateerde stoornissen (2020) een eerste keus behandeling voor PTSS.
€ 735
Company Logo
26 Aug
Aug
09:00

Vlokhoven Opleidingen

Physical course - series
Online
30-160
Leer gestructureerd en met zelfvertrouwen cognitieve gedragstherapie uitvoeren bij volwassenen, kinderen en ouderen! Een waardevolle toevoeging aan je cv en de perfecte basis voor iedereen die cognitief gedragstherapeut VGCt® wil worden.
€ 2365 - 2565
Company Logo
29 Aug
Aug
09:00

Forta Opleidingen

Webinar
Online
12
Acceptance and Commitment Therapy (ACT) is een vorm van Cognitieve Gedragstherapie die in de afgelopen jaren toenemend in de belangstelling staat. De effectiviteit ervan is inmiddels breder aangetoond, waardoor er ook steeds meer empirische evidentie bestaat voor de keuzes in de behandelpraktijk. Het doel van ACT is om beter om te kunnen gaan met belemmeringen in het leven door gedachten en gevoelens te accepteren en los te laten (Acceptance). Het ondersteunt keuzes te maken gebaseerd op persoonlijke waarden en zich hieraan te verbinden (Commitment). Maak kennis met ACT en volg deze tweedaagse introductiecursus.
€ 350
Company Logo
29 Aug
Aug
09:00

Cure & Care Development

Physical course - series
CCD Arnhem
16-27
In deze driedaagse cursus word je geschoold in de noodzakelijke basistechnieken voor een doeltreffend gebruik van hypnose bij kinderen, zodat je na afloop in staat bent om een eenvoudige hypnose interventies toe te passen.
€ 995
Company Logo
29 Aug
Aug
09:30

Forta Opleidingen

Physical course - single
Online
25
Voortbordurend op het behaviorisme van Skinner en inzichten uit de cognitieve therapieën van Beck en Ellis ontwikkelde Steven Hayes ACT. Deze procesgerichte benadering is gelinkt aan de Relational Frame Theory (RFT). Zowel ACT als RFT zijn grondig onderzocht en blijken theoretisch krachtig en praktisch werkbaar. ACT is inmiddels uitgegroeid tot een veel toegepaste methodiek in de geestelijke gezondheidszorg. Hieronder een korte beschrijving: Net als bij de MBCT gaat het ACT niet zozeer om het veranderen van negatieve gedachten en emoties maar meer om de verhouding die je ermee hebt te beïnvloeden. ACT is een effectieve interventie bij angststoornissen, stemmingsstoornissen, verslaving en somatische problematiek. ACT kan cliënten helpen om op een flexibele manier om te gaan met de obstakels die ze tegenkomen (Acceptance) zodat men kan blijven investeren in de dingen die ze echt belangrijk vinden(Commitment). Mindfulness maakt o.a. deel uit van deze therapievorm.
€ 895 - 995
Company Logo
29 Aug
Aug
09:30

RINO Groep Utrecht

Physical course - series
Utrecht
0-16
Met Imaginatie en Rescripting (IR) kun je cliënten helpen een traumatische herinnering om te vormen tot een neutraal beeld dat geen angst meer aanjaagt. Je leert hoe je de ervaringen achter een klacht snel kunt opsporen en behandelen met IR en enkele verwante technieken. Daarmee geef je mensen de kans om los te komen van trauma, angst, depressie, agressieproblemen, somatoforme stoornissen en/of eetstoornissen.