This course is expired

De 3 Mooiste Modellen: Eindelijk een leuke cursus statistiek!

statistiekmedischemedische statistiekanalyserenwetenschappelijkwetenschappelijke bijeenkomsten

Eindelijk een leuke cursus statistiek Het lezen van wetenschappelijke artikelen behoort ontegenzeggelijk tot de professie van elke arts. Op ieder terrein van de geneeskunde verschijnen voortdurend publicaties van grote en kleine studies. Soms met schokkende conclusies, baanbrekende bevindingen of dwingende aanbevelingen. Maar bent u in staat om ieder artikel dat u leest op waarde te schatten? Kunt u beoordelen of de conclusies valide zijn?...

1295
12 Points
Reguliere nascholing
Physical course - series

Prices

Regular € 1295
Includes : O.a. inclusief tweemaal lunch, diner en overnachting.

Professions

Anesthesioloog
16 Sep 2021
19 Dec 2023
12 Points
ABAN
Arts
16 Sep 2021
19 Dec 2023
12 Points
ABAN
Arts beleid en advies KNMG
16 Sep 2021
19 Dec 2023
12 Points
ABAN
Arts indicatie en advies KNMG
16 Sep 2021
19 Dec 2023
12 Points
ABAN
Arts infectiebestrijding KNMG
16 Sep 2021
19 Dec 2023
12 Points
ABAN
Description

Om artikelen goed te kunnen beoordelen, is het juist kunnen interpreteren van de gehanteerde onderzoeksmethoden en statistische analyses een must.


Veel statistische terminologie doet bij u waarschijnlijk wel een belletje rinkelen. Al duizelt het u misschien toch wat. Deze masterclass is geknipt voor iedere arts die medische literatuur beter wil kunnen begrijpen en interpreteren maar geen zin heeft in een saaie cursus statistiek.


De juiste interpretatie

Het lezen van wetenschappelijke artikelen behoort ontegenzeggelijk tot de professie van elke arts. Op ieder terrein van de geneeskunde verschijnen voortdurend publicaties van grote en kleine studies. Soms met schokkende conclusies, baanbrekende bevindingen of dwingende aanbevelingen. Maar bent u in staat om ieder artikel dat u leest op waarde te schatten? Kunt u beoordelen of de conclusies valide zijn? Hoe bepaalt u of de aanbevelingen voldoende houdbaar zijn om consequenties te hebben voor uw praktijkuitoefening?


Geen saaie cursus

Het is namelijk helemaal aan Hans Burgerhof toevertrouwd om u op boeiende, toegankelijke en educatief aantrekkelijke wijze door het doolhof van de statistiek te leiden. Hij neemt u aan de hand, laat u soms dwalen maar zal u uiteindelijk wel het licht laten zien.
Brainfeed

info@brainfeed.nl
20, Homeruslaan, Zeist, 3707GS