This course is expired

Nascholingsreis Bhutan: Reis naar het geluk, intercollegiale toetsgroeppunten

deel 2 voor oud cursisten
buitenlandbuitenland reispersoonlijke ontwikkelingPersoonlijk leiderschapintervisiecommunicatieprofessionaliteitsamenwerkenzelfzorg

Tien dagen vol zelfsturend leren in de vorm van begeleide intervisie en training.

2400
32 Points
Intervisie
Physical course - single

Prices

Regular € 2400
Note :Kosten begeleiding bedragen 2400 euro inclusief kosten terugkomdag. De kosten reis ongeveer 4150 euro inclusief vlucht . Alles aftrekbaar als nascholing.

Professions

Anesthesioloog
24 Oct 2022
04 Nov 2022
32 Points
ABAN
Arts
24 Oct 2022
04 Nov 2022
32 Points
ABAN
Arts beleid en advies KNMG
24 Oct 2022
04 Nov 2022
32 Points
ABAN
Arts indicatie en advies KNMG
24 Oct 2022
04 Nov 2022
32 Points
ABAN
Arts infectiebestrijding KNMG
24 Oct 2022
04 Nov 2022
32 Points
ABAN

Skills

Samenwerken 30 %
Communicatie 40 %
Professionaliteit en kwaliteit 30 %

Speakers

vincent Muller

huisarts n.p., supervisor/coach NHG, lid van Coaches voor Medici
geen
Mijn motto voor begeleiding is: concreet, praktisch en toekomstgericht in het Nu.
Description

Deel 1:

Tien dagen vol zelfsturend leren in de vorm van begeleide intervisie met als hoofdthema’s MINDFULNESS en POSITIEVE PSYCHOLOGIE, meditatie training en/of individuele coaching(optie) in de Himalaya. Ervaren en oefenen met het actief sturen van je aandacht enerzijds, met een open en niet oordelende houding tegenover je eigen innerlijke ervaringen en je omgeving anderzijds. Met een groepje huisartsen/specialisten ronddwalen in het prachtige Bhutan, het land van het Geluk. De prachtige wandeltocht naar het Tigers Nest, de tempel van de 2e Buda. Je bent ondergedompeld in het Boeddhisme, de oorsprong van Mindfulness. Vriendelijke Bhutanezen, ontzagwekkende tempels en Dzongs, prachtige vergezichten en exotische Aziatische geuren aan de voet van het dak van de wereld. Het klimaat overdag rond 20 graden met vaak zon en strakblauwe lucht. Experimenteren met Mindfulness en meditatie. Ontspannen werken aan je droom. Na afloop weer een opgeladen accu, nieuwe tools, nieuwe ideeën of misschien een veranderd perspectief. Weer aan het roer met een gerichte (bewuste) koers. Plek voor maximaal 9 huisartsen/specialisten. Accreditatie 32 intercollegiale toetsgroeppunten.


Na een half jaar is er een terugkomdag op de Veluwe, met kampvuur, hoe is het je vergaan, weer terug in het werk en je gezin; wat helpt, wat is gelukt? Waar kan je verder groeien? 32 punten intercollegiale toetsing en algemene nascholingspunten in totaal. 


Deel 2:

Deze reis is voor oud-cursisten. Een verdiepende Mindfulness reis op zoek naar wat geluk voor jou betekent. Veel meditatie gecombineerd met intervisie met je collega’s. Mooi concept waarbij alle lagen van je persoonlijkheid in het licht komen. Daarnaast een nieuwe manier van goed luisteren en vragen stellen tijdens de intervisie. En als je terugkomt heb je een begin gemaakt met ‘Geweldloze Communicatie’ en ‘Deep Democracy voor groepen’ volgens M. Ghandi en N. Mandela.


Wat is geluk voor jou? Waar is het begin? Is er een eind? Is het groot of klein? Is het tastbaar?

ArtsEnCoaching

vamuller@tiscali.nl
0653857963
58, Papelaan, Voorschoten, 2252EK