Professions
Companies
count-province
6 Results
Profielarts
Course banner
27 Feb
Feb
12:00
€ 75

Infinity Pharma

Physical course - single
Miele Experience Center Vianen
4
HST of B-HST: waarom de B doorslaggevend kan zijn?
Er is steeds meer aandacht en erkenning voor overgangsklachten en de grote impact die ze kunnen hebben op het dagelijkse leven van vrouwen. Nog vaak worden de klachten onterecht als een burn-out gezien terwijl het een andere benadering vraagt. In samenwerking met Fagron verzorgt Infinity Pharma voor artsen een nascholing over hormoontherapie en gaat specifiek in op de mogelijkheid en voordelen van een behandeling met bio-identieke hormonen.
Course banner
€ 75
Company Logo
05 Mar
Mar
17:30

Isala Academie

Physical course - single
GGD Groningen
3
Na afloop van de module kan de deelnemer: ‘moeilijke’ thema’s in voortgangs- en beoordelingsgesprekken aan de orde stellen en bespreken.
€ 200
05 Mar
Mar
19:00

Stichting DOKh

Physical course - single
Online
2
Eisen die gesteld worden aan verslaglegging in het medisch dossier
Je staat er niet altijd bij stil totdat je een klacht hebt, voor de Geschilleninstantie moet verschijnen of betrokken bent bij een calamiteitenonderzoek. Je weet zeker dat je bepaalde zorg hebt verleend, bepaalde handelingen hebt verricht of patiënt/client voldoende hebt voorgelicht alleen….je hebt het niet vastgelegd in het medisch dossier of in het partusverslag.
Free
Company Logo
12 Mar
Mar
10:00

Skin Tech Pharma Group BV

Physical course - single
Skin Tech Pharma Group BNLX
5
Het doel van de Skin Tech Training is u te trainen inde juiste indicatiestelling, het bereiden en praktischtoepassen van Skin Tech Pharma producten (Peelings& Injectables). Na het volgen van de training bent ubekwaamd in het uitvoeren van de behandelingenvolgens de juiste procedures en protocollen, en dekwaliteit, veiligheid en resultaten van uw behandelingente optimaliseren.
€ 390
Company Logo
19 Mar
Mar
10:00

Skin Tech Pharma Group BV

Physical course - single
Skin Tech Pharma Group BNLX
5
inclusief Alopecia training
Het doel van deze training is u te trainen in de juiste indicatiestelling en het bereiden en praktisch toepassen van Skin Tech Pharma producten (Peelings & Skinboosters). Na het volgen van de training bent u bekwaamd in het uitvoeren van de behandelingen volgens de juiste procedures en protocollen, en de kwaliteit, veiligheid en resultaten van uw behandelingen te optimaliseren.
€ 395
Company Logo
17 May
May
09:00

De Bode nascholingen

Physical course - single
NH Hotel Utrecht
5
De Bode Nascholingen wil hulpverleners en medewerkers in de gezondheidszorg helpen hun communicatieve kennis om te zetten in communicatieve kunde opdat zij de doelstellingen op een daadkrachtige, vreugdevolle wijze kunnen realiseren. De Bode Nascholingen onderscheidt zich door het feit dat de wortels van de twee vaste trainers in het bedrijfsleven liggen met als markt de “gezondheidszorg”. Zo kan de gezondheidszorg op een zakelijke (commerciële) wijze geanalyseerd en voorzien worden van gerichte, zakelijke adviezen en trainingen. Uit onderzoek en uit gesprekken met de medische professie blijkt dat de meeste hulpverleners en medewerkers in de zorg vooral belangstelling hebben voor (geaccrediteerde) kleinschalige nascholingsbijeenkomsten. Het directe en persoonlijke contact tussen enerzijds de deelnemers onderling en de deelnemers en trainer anderzijds is hierbij van groot belang. De Bode Nascholingen komt aan deze behoefte tegemoet en is daarvoor speciaal in 1997 voor de medische professie opgericht. De programma’s zijn kortdurende, interactieve bijeenkomsten die erop gericht zijn om uw vaardigheden, kennis en inzichten te vergroten. De Bode Nascholingen is geheel onafhankelijk van derden wat betreft de inhoud, onderwerpkeuze en organisatie.
€ 395
Company Logo
map icon