This course is expired

Teamcoaching in de zorg

Leer patronen herkennen, benoemen en teamcoachtechnieken toepassen
teamcoachencoachencoachendstrategisch coachencoachtechniekencoachingsvaardighedenbegeleiden

Leer hoe u als teamcoach uw team motiveert en coacht in hun ontwikkeling!

1245
13.5-15 Points
Reguliere nascholing
Physical course - series

Prices

Regular € 1245
Includes : Heerlijke lunch, literatuur en koffie/thee.
Excludes : btw
Discounts
€ 249
Schrijft u zich gelijktijdig in met vijf personen uit één instelling en wordt de factuur naar één mailadres gestuurd, dan betaalt u slechts voor vier personen. De vijfde persoon komt dus gratis.

Professions

Anesthesioloog
15 Points
ABAN
Arts
15 Points
ABAN
Arts beleid en advies KNMG
15 Points
ABAN
Arts indicatie en advies KNMG
15 Points
ABAN
Arts infectiebestrijding KNMG
15 Points
ABAN

Speakers

Miranda Vanbrabant

Docent, coach, trainer
Miranda Vanbrabant is geregistreerd psychodrama- en creatief therapeut en geeft diverse trainingen voor Medilex. Zij heeft vijftien jaar ervaring in de verslavingszorg. Geeft trainingen, individuele coaching en begeleidt groepssessies. Is als docent verbonden aan de Universiteit van Gent. Miranda heeft veel ervaring met coachend leidinggeven, teamcoaching en intercollegiaal coachen. Ze heeft een groot inlevingsvermogen en is een enthousiasmerende docent. Met deze kenmerken weet zij complexe zaken op eenvoudige en praktische wijze uit te werken.
Description

Roddelen, verwijten naar elkaar en onderlinge conflicten. Dit is onwenselijk gedrag dat in elk team voorkomt. Tijdens deze cursus leert u als (toekomstig) teamcoach hoe u uw team bewust maakt van ongewenste patronen, de effectiviteit van het gehele team vergroot en het werkplezier verhoogt!

Als teamcoach helpt u het team om op een constructieve manier het gesprek aan te gaan. Maar hoe pakt u dit aan? Welke houding en rol zijn gewenst? Hoe maakt u de onderlinge patronen van het team zichtbaar en hoe gaat u om met conflicten tussen collega's?

Miranda Vanbrabant, trainer, coach en docent, leert u in drie dagen alles over de taken, positie en technieken van de teamcoach. Het programma van de cursus ziet er als volgt uit:

  • Dag 1 | De principes en uitgangspunten van teamcoaching
  • Dag 2 | Het herkennen en beïnvloeden van groepsdynamische processen
  • Dag 3 | Omgaan met conflicten en weerstand


Er is veel ruimte voor casuïstiek, oefenen en intervisie, waardoor u op plezierige wijze vaardiger wordt in het coachen van uw team.

Medilex BV

info@medilex.nl
6933887
5, Bascule, Bunnik, 3981PH