Verduurzaming in de praktijk

verduurzamenpraktijkvoeringconsultvoeringduurzaamduurzaamheid

Wil je graag aan de slag met het verduurzamen van de praktijk(voering)? Wil je weten waar je invloed ligt en de kansen. Hoe pak je dit aan en op welke manier kun je vandaag al maatregelen nemen die bijdragen aan het reduceren van energieverbruik, CO2 uitstoot, waterverbruik en watervervuiling? Tijdens deze workshop krijg je handvatten, tips en uitleg op het gebied van verduurzaming van gebouw, inrichting, praktijkvoering en consultvoering om geïnspireerd aan de slag te gaan!

28th Jun 2023
325
In Request
Nascholing
Physical course - single

Prices

Regular € 325
Note :Leden: €265

Date and Location

28 Jun 2023
13:30
16:30
Regio Utrecht Utrecht Regio Utrecht, 1

Professions

Doktersassistent
Accreditation in request
3 Points
CADD
Praktijkmanager
Accreditation in request
3 Points
KPM
Praktijkondersteuner Huisarts - kind en jeugd (POH-GGZ Kind & Jeugd)
Accreditation in request
3 Points
NVvPO
Praktijkondersteuner Huisarts - Somatiek (POH-S)
Accreditation in request
3 Points
NVvPO
Praktijkondersteuner Huisarts (POH)
Accreditation in request
3 Points
NVvPO

Goals

Inzicht op welke manier je invloed hebt om verduurzaming in de praktijk te implementeren
Kunnen toepassen van de handvatten en tips in de praktijk

Program

Description

Déan Smits is praktijkmanager, wijkmanager en spreker met speciale aandacht voor en affiniteit met duurzaamheid in de eerste lijn. Met haar gedrevenheid om de eerste lijn te verduurzamen stimuleert ze op een inspirerende, motiverende en praktische manier. Zoals ze zelf beschrijft: ‘Resultaatgerichte en stimulerende manager en adviseur die goed is in het professionaliseren van organisaties. Ik creëer een omgeving waarin medewerkers zich met hun opdracht verbonden voelen en plezier hebben in hun werk. Inspireren, innoveren, verbeteren en toekomstbestendige veranderingen bewerkstelligen geven mij energie.’ Déan is werkzaam als praktijk-en wijkmanager en spreekt uit eigen ervaring over haar knelpunten en oplossingen op dit gebied. Tezamen met haar gedrevenheid als spreker om anderen te inspireren ook aan de slag te gaan met verduurzaming in de eerste lijn maakt haar de ideale trainer voor deze workshop!


Bewustwording van mogelijkheden van verduurzaming in de eerste lijn. Als praktijkmanager is het van belang om inzicht te hebben in het effect van klimaat-verandering op gezondheid en de impact van de gezondheidszorg op klimaatverandering. En om inzichtelijk te krijgen op welke manier je invloed hebt om verduurzaming in de praktijk te implementeren. De praktijkmanager zal op de praktijk in veel gevallen samen met de praktijkhouder(s) kartrekker zijn van verduurzamingstrajecten om ook in de eerste lijn proactief te zijn. Tijdens deze workshop worden de genoemde inzichten dan ook omgezet in het praktisch kunnen toepassen van de handvatten en tips in de praktijk om direct mee aan de slag te kunnen.


Vooraf zullen we een opdracht beschikbaar stellen zodat die tijdens de workshop uitgewerkt kan worden. Je ontvangt direct handvatten waar je mee aan de slag kunt. Tijdens deze workshop ga je gezamenlijk een opdracht maken en doornemen in groepen. Het wordt een interactieve en inspirerende avond.

Nederlandse Vereniging voor Praktijkmanagement Academie

academie@nvvpm.com
0616069762
8, Nevelgaarde, Nieuwegein, 3436ZZ