The 21 Hour Shift. Presteren onder druk (Klinische bootcamp)

mentaalpsychologenfysiekuitdagingen

Dit is een intensieve training met bootcampelementen en simulatieonderdelen. Het programma is ingericht als een dienst in het ziekenhuis (The 21 Hour Shift). De training is speciaal ontwikkeld voor acute zorgprofessionals die klaar zijn om een volgende stap te maken.

8th Jun 2023
1275
10-13 Points
Meerdere cursusdagen
Physical course - series

Prices

Regular € 1275
Includes : overnachting, lesmateriaal, maaltijden.

Date and Location

08 Jun 2023
19:00
09 Jun 2023
15:30
Bilthoven Bilthoven Rembrandtlaan, 1c
Full
26 Oct 2023
19:00
27 Oct 2023
15:30
Bilthoven Bilthoven Rembrandtlaan, 1c

Professions

Anesthesioloog
10 Points
ABAN
Arts
10 Points
ABAN
Arts beleid en advies KNMG
10 Points
ABAN
Arts indicatie en advies KNMG
10 Points
ABAN
Arts infectiebestrijding KNMG
10 Points
ABAN
Description

Je komt op verschillende plaatsen en gaat aan de slag op afwijkende tijden. Je weet niet wanneer je kan gaan slapen of wanneer er gelegenheid is om te eten. Je wordt zowel fysiek als mentaal uitgedaagd. Individueel en als team. De gevoelens van druk die je hierdoor ervaart zijn voor ons de uitdaging om jou de juiste handvatten en tools te geven om nog beter te presteren.


Een groep bestaat uit max. 12 deelnemers waarbij we streven naar een mix van artsen en specialistisch verpleegkundigen vanuit verschillende disciplines. Het programma wordt aangeboden in het METS Center in Bilthoven en deels op locatie.


Tijdens de training gaat het niet alleen over een fysieke inspanning. Je wordt uitgedaagd op diverse vlakken. Hoe beoordeel je de situatie? Zie je deze als een bedreiging of kans? Hoe hou je de cognitieve bandbreedte van jouw brein optimaal? Je leert welke tools je kunt inzetten om optimaal te presteren onder druk en hoe je als team samen de beste zorg blijft leveren.


De begeleiding is in handen van een gespecialiseerd en enthousiast docententeam van acute zorgprofessionals en psychologen. Ze zijn didactisch geschoold en hebben veel ervaring in beroepen waarin je moet presteren onder hoge druk.

METS Center

Het METS Center ontwikkelt en faciliteert opleidingen en trainingen om zorgprofessionals in staat te stellen de beste en meest veilige patiëntenzorg te leveren.
d.vanderpuil@metscenter.nl
0307551000
1, Rembrandtlaan, Bilthoven, Bilthoven, 3723BG