Deze cursus is verlopen

20e Langerhans Symposium

35 jaar NHG-Standaard diabetes - van protocol tot maatwerk
NHG-standaard Diabetes mellitus type 2nhg standaardDiabetes type IIprotocollen

Het 20e Langerhans Symposium wordt een bijzondere editie. Na dit jubileumsymposium ben je weer helemaal in staat die beste zorg te leveren. Je hoort weer hoe belangrijk het werk van de praktijkondersteuner is en hoe er met een snel voetonderzoek veel ellende wordt voorkomen.

195
In aanvraag
Fysieke bijeenkomst
Physical course - single

Prijzen

Regulier € 195
Inclusief : Hiervoor krijgt u 5 accreditatiepunten (in aanvraag), een kortingsvoucher op een Langerhans boek en natuurlijk een gezonde lunch.

Beroepen

Diëtist
Accreditation in aanvraag
5 Punten
NVD
Huisarts
Accreditation in aanvraag
5 Punten
CvAH
Praktijkondersteuner Huisarts - kind en jeugd (POH-GGZ Kind & Jeugd)
Accreditation in aanvraag
5 Punten
NVvPO
Praktijkondersteuner Huisarts - Somatiek (POH-S)
Accreditation in aanvraag
5 Punten
NVvPO
Praktijkondersteuner Huisarts (POH)
Accreditation in aanvraag
5 Punten
NVvPO

Programma

Omschrijving

35 Jaar NHG-Standaard Diabetes. Van protocol tot maatwerk

Langerhans bestaat 20 jaar! In die twee decennia groeide het aantal patiënten met diabetes in Nederland van een half naar 1,2 miljoen. Brachten verse inzichten steeds weer vernieuwende richtlijnen en kwamen er steeds meer verschillende middelen op de markt. De blik verruimde van focus op glucoseregulatie naar een totaalbeeld met cardiovasculaire risicoreductie, gezonde leefstijl en aandacht voor overgewicht en obesitas. Maar de missie om de beste diabeteszorg te bieden, bleef altijd!

Het 20e Langerhans Symposium wordt een bijzondere editie. Na dit jubileumsymposium ben je weer helemaal in staat die beste zorg te leveren. Je hoort weer hoe belangrijk het werk van de praktijkondersteuner is en hoe er met een snel voetonderzoek veel ellende wordt voorkomen. Je informeert de patiënt op de juiste manier over zijn of haar risico’s en bent weer helemaal op de hoogte van de laatste NHG-Standaard CVRM. Ook krijg je handvatten om met de toenemende vraag naar obesitasmedicatie om te gaan.

En natuurlijk wordt deze jubileumeditie extra feestelijk met een nieuw diabeteslied van huisarts en cabaretier Ernst van der Pasch en met een masterclass ‘beslisbomen maken’ door Katinka Polderman.

Kortom: een Symposium dat je niet kan missen!

Stichting Langerhans

secretariaat@langerhans.com
0657994649
153, Bergweg, Zeist, 3707AC