Deze cursus is verlopen

De nieuwe NHG/NIV-richtlijn Diabetes Mellitus type 2 - Spelen met casuïstiek?

Diabetes type IIDiabetes mellitus type 2NHG-standaard Diabetes mellitus type 2diabetes type 2diabetes mellitus

Aan de hand van patiëntencasuïstiek neemt een internist of kaderhuisarts u mee in de veranderingen van de nieuwe NHG/NIV-richtlijn voor Diabetes Mellitus type 2. Deze scholing kan zowel voor de eerste als de tweede lijn georganiseerd worden.

Gratis
1 Punten
Online
Webinar
Physical course - single

Prijzen

Gratis

Beroepen

Apotheker
1 Punten
OA, ZA
Apotheker - Openbare Farmacie
1 Punten
OA
Apotheker - Ziekenhuisapotheker
1 Punten
ZA
Arts voor verstandelijk gehandicapten
1 Punten
ABC1
Huisarts
1 Punten
ABC1
Omschrijving

Beste zorgprofessional


Graag nodigen wij u uit om deel te nemen aan een nascholing over ‘ De nieuwe NHG/NIV-richtlijn Diabetes Mellitus type 2- Spelen met casuïstiek?’


Een internist, diabetesverpleegkundige of (kader-) huisarts uit uw eigen regio of ziekenhuis neemt u aan de hand van casuïstiek mee in de veranderingen in de nieuwe Diabetes -richtlijn. Hierdoor krijgt u een beeld van wat er voor u als zorgverlener in de dagelijkse praktijk verandert. Ook is er ruimte om eventueel eigen casuïstiek in te brengen.


In afstemming met u en een groep collega’s, kunnen we met minimaal 5 personen deze scholing op locatie of online organiseren.


MedClass (Boehringer Ingelheim B.V.)

MedClass is het educatieve platform van Boehringer Ingelheim B.V. Bij MedClass leer je op jouw manier. Kies voor een nascholing op locatie, bekijk onze video’s of volg een e-learning wanneer het jou uitkomt.