Deze cursus is verlopen

Coachen op Emoties 2022

emotievoelencoachenbegeleidentoepassenstilte

Leer in 10 dagen hoe je met behulp van STILTE en VOELEN een veel diepere transformatie bij je cliënten teweeg brengt dan door praten en doen.

2995
72 Punten
Reguliere nascholing
Physical course - series

Prijzen

Regulier € 2995

Beroepen

Leefstijlcoach
72 Punten
BLCN
Omschrijving


DIT IS WAT JE GAAT LEREN…

Tijdens de Leergang Coachen op Emoties leer je -hoe kan het ook anders- alles over emoties: hoe ze eruitzien, in al hun verschijnings-vormen en hoe je ze kunt benoemen en inbrengen in de sessie. Dit zorgt ervoor dat je als coach in no time tot de kern komt. Bovendien leer je je klant dan op zichzelf te reflecteren en hierdoor weer regie te nemen over het eigen leven!


 


We duiken in de OER-au (de pijn achter alle pijn) en onderzoeken het ontstaan van patronen in het leven, tijdens de ontwikkeling van kind naar volwassene, het zogenaamde Koekjes & Straf-mechanisme. Je leert herkennen wanneer een Innerlijk Kind-deel getriggerd en actief is. Je ervaart je eigen OER-au en hoe je daar mee kunt werken; zodat je op wonderbaarlijke wijze ervaart dat er zo werkelijke heling kan plaatsvinden!


 


Je leert coachen vanuit het Hier en Nu en je leert hoe krachtig het is als je stilte en aandacht inzet tijdens je sessies. Je leert hoe jij je klanten kan helpen ontdekken hoe fijn het is om de tijd, rust en aandacht te krijgen om te mogen zakken vanuit het hoofd naar het hart zodat er ook werkelijke aandacht is voor dat wat diep van binnen leeft. Dit zorgt ervoor dat jij je klant kunt helpen naar een veel beter contact met zichzelf.


 


​​Je leert ook hoe je bij de laag onder de vraag komt. Hierdoor leer je naadloos schakelen naar het ‘echte verhaal’ dat precies daar en dan verteld wil worden. Zo kom je los van de ‘verhalen’ die je cliënt zichzelf vertelt waardoor de transformatie veel sneller kan plaatsvinden.


 


Je bouwt in de loop van de leergang een schat aan informatie, werkwijzen en methodieken op om op elk moment en elk niveau met emoties en het lichaam als ingang te kunnen werken. Je leert te werken met diverse methodes zoals Het Trappenhuis en Werken met de OER-au waarmee je in korte tijd echt en diepgaand contact kunt maken met wat er aandacht vraagt.

Levenskunst

een nuchtere en praktische kijk op emoties
nynkevanderbij@gmail.com
0640007665
2, Ubbo J. Mansholtplein, -8, Winsum, 9951BX