Deze cursus is verlopen

Affect Fobie Therapie (AFT) - Vervolgopleiding

affect fobie therapieAFTvervolgopleiding

Heb jij de basiscursus Affect Fobie Therapie gevolgd en wil je je graag verder bekwamen in AFT? Met deze vervolgopleiding doe je gedegen theoretische kennis op vanuit zowel praktische als therapeutische invalshoeken.

2425
0-68 Punten
Reguliere nascholing
Physical course - series

Prijzen

Regulier € 2425
Inclusief : lunch en digitale literatuur
Exclusief : boeken (ongeveer € 155)

Beroepen

Gezondheidszorgpsycholoog
68 Punten
FGzPt
Gezondheidszorgpsycholoog - Klinisch neuropsycholoog
68 Punten
FGzPt
Gezondheidszorgpsycholoog - Klinisch psycholoog
68 Punten
FGzPt
Podotherapeut
Accreditation in aanvraag
NVvP
Psychotherapeut
68 Punten
FGzPt
Omschrijving

’s Ochtends verdiepen we praktische en therapeutische invalshoeken. Daardoor beschik je na afloop over gedegen theoretische kennis en ben je bekwaam in de toepassing van AFT. 


In de middagen vindt groepssupervisie plaats onder leiding van de twee docenten. Daarin breng je gefilmde sessies van door jou uitgevoerde AFT-behandelingen in. Deze groepssupervisie biedt je de mogelijkheid tot kritische reflectie en zorgt voor verbetering van je AFT werk.


Daarnaast houd je gedurende de cursus een logboek bij waarin je de therapeutische vorderingen bijhoudt en deelt met de medecursisten en docenten. Van de docenten krijg je regelmatig feedback op je therapeutische werk, je reflectie hierop en de ontwikkeling in je leerproces.


De intensiteit van deze cursus is hoog. Er wordt een actieve houding verwacht: je dient literatuur te bestuderen, een logboek bij te houden, te oefenen met eigen patiënten en opnames te maken.

RINO Groep Utrecht

infodesk@rinogroep.nl
6, Oudenoord, UTRECHT, 3511BS