Deze cursus is verlopen

Triage voor de dagpraktijk

triagedagpraktijkNHG

Je leert hoe je de NHG Triagewijzer (volgens het Nederlands Triage Systeem) kunt gebruiken en je gaat oefenen met het daadwerkelijk voeren van triagegesprekken.

190
6 Punten
Reguliere nascholing
Physical course - single

Prijzen

Regulier € 190

Beroepen

Apothekersassistent
6 Punten
KABIZ
Contactlens specialist
6 Punten
KABIZ
Doktersassistent
6 Punten
KABIZ
Farmaceutisch Consulent
6 Punten
KABIZ
Laborant Klinische NeuroFysiologie
6 Punten
KABIZ
Omschrijving

Triage is op een huisartsenpost voor alle medewerkers vanzelfsprekend. Het is immers niet vanzelfsprekend dat je voor niet spoedeisende zaken buiten kantoortijden naar de huisarts kunt. Ook in de huisartsenpraktijk wordt steeds vaker aandacht besteed aan triage. Om de vele vragen van patiënten in goede banen te leiden en ervoor te zorgen dat de juiste zorg wordt geboden op het goede moment, is het belangrijk dat aan elke hulpvraag van de patiënt de juiste aandacht wordt besteed.


Doktersacademie Friesland organiseert een praktijkgerichte cursus Triage voor assistentes van de huisartsenpraktijken. Gedurende een intensieve middag en avond leer je de basis van triage. Je leert hoe je de NHG Triagewijzer (volgens het Nederlands Triage Systeem) kunt gebruiken en je gaat oefenen met het daadwerkelijk voeren van triagegesprekken.


De docent is behalve docent, ook ervaren gecertificeerd triagist. Ook de co-trainer is een ervaren triagist. Beiden ook werkzaam bij Dokterswacht Friesland.

Doktersacademie Friesland

info@doktersacademie.nl
704786
70, K.R. Poststraat, Heerenveen, 8441ER