Deze cursus is verlopen

Triagetraining

triagetriageassistententriagegesprekkentriagetechnieken

Met een triagetraining bij TriaVera wordt een triagegesprek veiliger en meer gestructureerd. Deelnemers leren beter om te gaan met lastige triagegesprekken. Zowel als het gaat om de medische beoordeling als omgaan met gedrag. Er wordt getraind op basis van de persoonlijke ervaring van de deelnemer.

275
In aanvraag
Online
(Meerdaagse) Nascholing
Physical course - series

Prijzen

Regulier € 275

Beroepen

Apothekersassistent
Accreditation in aanvraag
12 Punten
KABIZ
Arts voor verstandelijk gehandicapten
Accreditation in aanvraag
12 Punten
ABC1
Contactlens specialist
Accreditation in aanvraag
12 Punten
KABIZ
Doktersassistent
Accreditation in aanvraag
12 Punten
KABIZ
Farmaceutisch Consulent
Accreditation in aanvraag
12 Punten
KABIZ
Omschrijving

Er wordt gewerkt vanuit het oog van de cursist, de huisartsenpraktijk of andere zorgorganisatie. Wat heeft hij/zij nodig? Waar liggen de praktijkwensen? Wat heeft de organisatie als trainingsdoel?


De trainingen zijn interactief met oefeningen gebaseerd op de eigen praktijk. De trainingen zijn vanuit een uitgewerkte didactiek vormgegeven, waarbij wordt ervaren wat mist of beter kan. Er worden praktijkvoorbeelden gebruikt, stapsgewijs geoefend, duidelijke opdrachten gegeven met een terugkoppeling van mij als trainer. Deelnemers worden gemotiveerd met verschillende activerende werkvormen.


“Goede uitleg en tips over de triage, de opbouw van de drie cursus avonden was interessant en het samenvatten van een gesprek geeft veel duidelijkheid.”


Opdrachtgevers zijn divers. Veelal huisartsenpraktijken en huisartsenposten waarbij doktersassistenten, triagisten, verpleegkundigen, praktijkondersteuners of huisartsen de triagetraining hebben gevolgd. Ook heb ik ervaring opgedaan bij onder andere ziekenhuispoli’s, medische diensten bij de overheid en verpleeghuizen.


 

TriaVera

Vanuit mijn ervaring als verpleegkundige op de Spoedeisende Hulp en diverse werkzaamheden bij thuiszorgorganisaties heb ik rond de eeuwwisseling de stap gemaakt naar de huisartsenzorg. Ruim 15 jaar was ik verbonden aan de Huisartsenpost Apeldoorn in de functie van locatiemanager en triagist. In 2017 kwam het moment dat ik voor mezelf wilde starten. Mijn expertise op het gebied van triage en leidinggeven zet ik inmiddels bij diverse organisaties in.
contact@triavera.nl
0651519021
1, Lierderstraat, A, Lieren, 7364BH