e-Xpert: Basic Life Support

basic life supportlife supportBLS

De module 'e-Xpert: Basic Life Support' behandelt de reanimatie conform de richtlijnen van de NRR. Deze module omvat naast vele interactieve oefeningen ook een 3D simulator om de protocollen die ten grondslag liggen aan de BLS te oefenen. Deze module is geschikt voor alle medisch professionals die mogelijkerwijs in aanraking komen met een reanimatiesituatie. Dit is een Nederlandstalige e-learning gebaseerd op de richtlijn van de Nederlandse...

40
0.5-1 Points
E-learning
E-learning

Prices

Regular € 40
Note :Inclusief btw

Professions

Anesthesioloog
0.5 Points
ABAN
Arts
0.5 Points
ABAN
Arts beleid en advies KNMG
0.5 Points
ABAN
Arts indicatie en advies KNMG
0.5 Points
ABAN
Arts infectiebestrijding KNMG
0.5 Points
ABAN

Skills

Medische handelen 100 %
Description

De module 'e-Xpert: Basic Life Support' behandelt de reanimatie conform de richtlijnen van de NRR. Deze module omvat naast vele interactieve oefeningen ook een 3D simulator om de protocollen die ten grondslag liggen aan de BLS te oefenen. Deze module is geschikt voor alle medisch professionals die mogelijkerwijs in aanraking komen met een reanimatiesituatie. Dit is een Nederlandstalige e-learning gebaseerd op de richtlijn van de Nederlandse Reanimatieraad (NRR) uit 2015.


ExpertCollege BV

Wie weet beter waar de behoefte aan kennis ligt dan de mensen van de werkvloer? Het ExpertCollege team bestaat uit artsen en verpleegkundigen die hun klinische werkzaamheden en ervaring combineren met onderwijsontwikkeling. Zij worden bijgestaan door de beste grafische ontwerpers en software designers. De resultaten: e-learning met een leerervaring zoals u nog nooit eerder heeft meegemaakt. Het leersysteem, de animaties, het gebruiksgemak en de medische inhoud vullen elkaar op een vloeiende en praktische wijze aan. Doorloop de opleidingen en ontdek, net als velen voor u, dat de e-learning van ExpertCollege precies die kennis biedt op de gebieden waar u als zorgprofessional naar op zoek bent. Een goede ondersteuning is voor ons vanzelfsprekend. Altijd staan onze technische, inhoudelijke en strategische experts voor u klaar. Voor de kleinste vragen tot instellingsbrede implementatietrajecten kunt u vertrouwen op ons deskundig advies.
info@expertcollege.com
0205453380
1, Gondel, Amstelveen, 1186 MJ