This course is expired

Masterclass Dysfunctioneel ademen: Diagnostiek & therapie

fysiotherapienascholingdysfunctioneel ademendiagnostiek en therapie

In deze cursus gaan we in op de rol van cardiopulmonale inspanningstesten (CPET) bij het diagnosticeren van dysfunctioneel ademen en in de middag de behandelmogelijkheden van dysfunctioneel ademen onder leiding van “Breathwork Biohacker” Kasper van der Meulen

350
In Request
Reguliere nascholing
Physical course - single

Prices

Regular € 350
Includes : verzorging en cursusmateriaal

Professions

Fysiotherapeut
Accreditation in request
KNGF
Kinderarts
Accreditation in request
NVK
Physician Assistant
Accreditation in request
NVK
Sportarts
Accreditation in request
VSG
Description

Dysfunctioneel ademen is een invaliderende aandoening die de biomechanica van het adempatroon beïnvloedt. Het is vaak een uitdaging om dysfunctioneel ademen te diagnosticeren. Disfunctioneel ademen kan voorkomen bij sporters, evenals bij mensen met hart- en/of longaandoeningen. Disfunctioneel ademen is goed behandelbaar en cliënten hebben veel te winnen als het op de juiste manier wordt (h)erkend.

In deze cursus gaan we in op de rol van cardiopulmonale inspanningstesten (CPET) bij het diagnosticeren van dysfunctioneel ademen en in de middag de behandelmogelijkheden van dysfunctioneel ademen onder leiding van “Breathwork Biohacker” Kasper van der Meulen.

The Physiology Academy

The Physiology Academy is gespecialiseerd in op maat gemaakte (incompany) scholingen voor kleine groepen op het gebied van de inspanningsfysiologie. Vanaf 5 personen maken we graag maatwerkafspraken over inhoud, prijs, locatie en data. Omdat we alles in eigen hand hebben, kunnen we dit voor een aantrekkelijke prijs-kwaliteit verhouding realiseren. Tevens kunnen we een lezing of workshop over inspanningsfysiologie en inspanningstests verzorgen.
physiology.academy@yahoo.com
0642028567
46, Schouw, Alphen aan den Rijn, 2408 PH