Deze cursus is verlopen

Acne en rosacea in de huisartspraktijk

Actuele richtlijnen rondom diagnostiek en behandeling
acnerosaceahuisarts

In dit webinar schuiven onder leiding van Maaike Lunstroot dermatoloog Bas Wind en huisarts Rik Kaarsgaren aan tafel om aan de hand van een aantal patiëntencasussen het beeld rondom de diagnostiek, behandeling en psychosociale gevolgen van acne en rosacea te bespreken. Er wordt onder meer in gegaan op de psychosociale last, het risico op littekenvorming het klinisch beeld, de differentiële diagnose alsmede de etiologie van beide aandoeningen. Ook zal er stil worden gestaan bij aanvullende onderwerpen die van belang zijn te bespreken in het consult, naast het medicamenteuze. Tevens komen de diverse behandelopties aan bod, de rol en meerwaarde van onderhouds- en combinatietherapie met daarbij uiteraard aandacht voor de actuele richtlijnen en recente therapeutische ontwikkelingen.

Gratis
2 Punten
Online
Nascholing
Webinar

Prijzen

Gratis

Beroepen

Arts voor verstandelijk gehandicapten
07 Jun 2022
07 Jun 2022
2 Punten
ABC1
Huisarts
07 Jun 2022
07 Jun 2022
2 Punten
ABC1
Physician Assistant
07 Jun 2022
07 Jun 2022
2 Punten
ABC1, NAPA
Specialist ouderengeneeskunde
07 Jun 2022
07 Jun 2022
2 Punten
ABC1
Verpleegkundig specialist algemene gezondheidszorg
07 Jun 2022
07 Jun 2022
2 Punten
VSR

Competenties

Medische handelen 50 %
Kennis en wetenschap 50 %

Sprekers

Maaike Lunstroot

Huisarts

Bas Wind

Dermatoloog

Rik Kaarsgaren

Huisarts met affiniteit voor dermatologie

Bijlagen

Omschrijving

In dit webinar schuiven onder leiding van Maaike Lunstroot dermatoloog Bas Wind en huisarts Rik Kaarsgaren aan tafel om aan de hand van een aantal patiëntencasussen het beeld rondom de diagnostiek, behandeling en psychosociale gevolgen van acne en rosacea te bespreken.

Er wordt onder meer in gegaan op de psychosociale last, het risico op littekenvorming het klinisch beeld, de differentiële diagnose alsmede de etiologie van beide aandoeningen. Ook zal er stil worden gestaan bij aanvullende onderwerpen die van belang zijn te bespreken in het consult, naast het medicamenteuze. Tevens komen de diverse behandelopties aan bod, de rol en meerwaarde van onderhouds- en combinatietherapie met daarbij uiteraard aandacht voor de actuele richtlijnen en recente therapeutische ontwikkelingen.




Galderma Benelux BV

info.nl@galderma.com
91, Gravinnen van Nassauboulevard, Breda, 4811BN