Deze cursus is verlopen

Supervisie Pivotal Response Treatment

PRTfidelityvideo-opnames

Deze supervisie is bedoeld voor mensen die de cursus Pivotal Response Treatment (PRT) al hebben gevolgd. In een kleine groep deelnemers bepaal je samen bij welke PRT-technieken jullie meer ondersteuning kunnen gebruiken.

325
In aanvraag
Reguliere nascholing
Physical course - single

Prijzen

Regulier € 325
Inclusief : digitale literatuur en lunch
Exclusief : eventuele boeken

Beroepen

Jeugdzorgwerker
Accreditation in aanvraag
SKJ
Orthopedagoog-generalist
Accreditation in aanvraag
SKJ
Pedagoog
Accreditation in aanvraag
NVO, SKJ
Psycholoog NIP
Accreditation in aanvraag
NIP
Psycholoog NIP | Arbeids- & Organisatiepsycholoog
Accreditation in aanvraag
NIP
Omschrijving

Pivotal Response Treatment (PRT) is een gedragstherapeutische aanpak (Applied Behavior Analysis; ABA) waarbij kernvaardigheden gestimuleerd worden in plaats van alle vaardigheden afzonderlijk. PRT is ontwikkeld door het Koegel Autism Center. Om les te mogen geven in PRT is certificering Level 5 noodzakelijk. De hoofddocenten van deze cursus zijn dan ook opgeleid tot en met Level 5.


Het is een uitdaging om PRT in de dagelijkse behandelpraktijk toe te passen: het opstellen van (haalbaar) doelgedrag en het betrekken van de ouders, is ingewikkelder in de praktijk als je in contact bent met het kind en de ouders, dan tijdens een cursus. Tijdens deze supervisie ga je in een kleine groep deelnemers aan de slag met eigen ingebracht video-materiaal. Je werkt opnieuw onder begeleiding van de Level 5 hoofddocenten aan de belangrijkste PRT-ingrediënten waar jij meer ondersteuning bij kunt gebruiken.

RINO Groep Utrecht

infodesk@rinogroep.nl
0302308450
6, Oudenoord, Utrecht, 3511BS