This course is expired

Coaching en veranderstrategieën bij gezondheidsvraagstukken

coachingveranderingveranderingstechniekencoachencommunicatie

Worden je adviezen wel gehoord, maar wordt er vaak niks mee gedaan door de cliënt? Vind jij het intrinsiek motiveren en veranderen van het gedrag van jouw cliënt een uitdaging? Ben je nieuwsgierig naar ‘gespreksstrategieën’ die je cliënt helpen om in beweging komen? Geprikkeld? Dan is het zeker de moeite waard om deze scholing te volgen! Klik hieronder voor meer info.

999
24-34 Points
Reguliere nascholing
Physical course - series

Prices

Regular € 999
Includes : Lunch

Professions

Anesthesioloog
Date unknown
24 Points
ABAN
Arts
Date unknown
24 Points
ABAN
Arts beleid en advies KNMG
Date unknown
24 Points
ABAN
Arts indicatie en advies KNMG
Date unknown
24 Points
ABAN
Arts infectiebestrijding KNMG
Date unknown
24 Points
ABAN
Description

Gezond gedrag begrijpen en herkennen is voor je cliënt iets heel anders dan het daadwerkelijk veranderen van (ongezond of niet-helpend) gedrag. Om dit proces als hulpverlener in de zorg te ondersteunen zijn goede coaching en adequate veranderstrategieën essentieel.


Deze cursus zal inhaken op de vraag; “wat is goede coaching en wat moet je daarvoor kunnen”? Aan de hand van verschillende benaderingswijzen, zoals bijvoorbeeld Motiverende Gespreksvoering en Oplossingsgericht Coachen, leer je de coachende vaardigheden aan. Daarnaast sta je deze cursus stil bij veranderstrategieën; je leert je coaching en het komen tot (en volhouden van) verandering toe te spitsen op de wensen en mogelijkheden van je cliënt. Tevens leer je om het veranderproces op methodische wijze in te richten door te “spelen” met verschillende modellen over gedrag(-sverandering).

The Health Fundament

info@thehealthfundament.nl
31621929360
11, Veeartsenijstraat, Utrecht, 3572BT