Professions
Companies
count-province
111 Results
Orthoptist

Uitgelicht

course image
€ 999 24-06-2024

Taal van de Toekomst in de zorg.

course image
€ 319 Van der Valk Hotel Utrecht 13-09-2024

6e congres Leefstijlgeneeskunde in de spreekkamer

19 Jun
Jun
14:00

School of Skills

Webinar
Online
3
Flebologie is de leer van de ziekten van de aderen. Het Griekse woord ‘phlebos’ refereert hieraan en betekent ‘vat’. Flebologie is een onderdeel van het medisch specialisme dat zich bezighoudt met diagnostiek en behandeling van spataderen, oedeem, ulcus cruris en dermatologische aandoeningen van het been, voortkomend uit een niet goed functionerend aderlijk (veneus) systeem.
€ 60
Company Logo
20 Jun
Jun
10:00

Leids Congres Bureau B.V.

Physical course - single
Aristo Amsterdam
0-5
In Nederland is bijna één op de acht kinderen te zwaar. Drie procent heeft obesitas, dit betreft gemiddeld één kind per schoolklas. Het aanpakken van dit probleem blijkt behoorlijk complex, omdat overgewicht en obesitas wordt veroorzaakt en in stand wordt gehouden door diverse factoren. Factoren die bijdragen aan het ontstaan van gewichtsproblematiek kunnen biologisch en psychisch van aard zijn, maar ook sociale factoren en de fysieke omgeving spelen een rol. Dit heeft als resultaat dat veel zorgprofessionals het als ingewikkeld ervaren om de juiste zorg te verlenen aan kinderen die kampen met gewichtsproblematiek.
€ 375
Company Logo
Course banner
24 Jun
Jun
10:00
€ 999

Twentify

Physical course - series
Enschede - De Spinnerij
0-16
Hoe kom jij over? Hoe 'lees' jij de ander? Ontwikkel jouw EQ, empathie én deskundigheid in je non-verbale communicatie.
Wist jij dat jouw communicatie een (onbewust) verstorende impact kan hebben op zowel patiënten als zorgcollega's? Vaak is dit de oorzaak van misverstanden en een toename van stress om jou heen? Het gebeurt vaker dan je je bewust bent en heeft voor maar liefst 70% invloed op je communicatie. Het leren herkennen van deze effecten aan de hand van praktische voorbeelden en wetenschappelijk onderzoek is cruciaal voor jouw veerkracht en de mensen waarvoor jij zorg verleent. Deze baanbrekende training is specifiek ontwikkeld voor zorgprofessionals door zorgprofessionals i.s.m. academische ziekenhuizen. Jouw collega’s geven hem gemiddeld een 9,2!
Course banner
€ 999
Company Logo
24 Jun
Jun
11:00

Congress Care

Physical course - single
Princess Máxima Center
0-3
Op maandagmiddag 24 juni 2024, organiseert Congress Care in opdracht van de Dutch Association of Supportive Care in Cancer (DASCC) de eerste (jaarlijkse) editie van het DASCC symposium met als thema Mucositis.
€ 50 - 85
Company Logo
01 Jul
Jul
09:30

Stichting ReAttach Academy

Physical course - series
ReAttach Academy, Berg en Terblijt
0-72
Een gespecialiseerde opleiding voor coaches en begeleiders die werken met cliënten met psychische of psychosomatische klachten. Bouw tijdens deze opleiding aan een gedegen fundament en leer vervolgens hoe u ReAttach en de bijbehorende specialisaties het beste kunt toepassen bij uw cliënten.
€ 2895
Company Logo
03 Jul
Jul
13:00

Enraf-Nonius B.V.

Physical course - single
Amersfoort
3.5-4
Tijdens de basiscursus shockwavetherapie verwerf je een breed inzicht in alle facetten van radiale shockwavetherapie. Een uiterst efficiënte cursus waarin je praktisch kennismaakt met shockwavetherapie en alle relevante kennis voor gebruik in de praktijk meekrijgt.
Free
Company Logo
05 Jul
Jul
12:00

Two Hands Events BV

Physical course - single
Grolsch Veste
OCON organiseert ook dit jaar weer het FBK Games Sportmedisch Congres. Dit jaar vindt het congres plaats op vrijdag 5 juli 2024 in de Grolsch Veste in Enschede.
€ 75
Company Logo
11 Jul
Jul
19:00

MischaNagel.nl BV

Webinar
Online
0-3
Podopathie is een cursus om voetpijn te leren begrijpen, te herkennen, en pijnpatiënten comfortabel te behandelen en om gefundeerde informatie te kunnen geven.
€ 110
05 Aug
Aug
10:00

SeeTrue Mindfulness

Physical course - single
Maastricht
28-85.5
Acceptance and Commitment Therapy (ACT) behoort tot een nieuwe veelbelovende ontwikkeling in de (cognitieve) gedragstherapie. De opleiding is dan ook bedoeld voor psychologen, therapeuten, trainers en coaches die deze vorm van therapie willen leren toepassen in hun praktijk. Effectieve therapie of coaching vraagt erom dat jij je als authentiek mens kunt verbinden in het contact met cliënten. Ieder mens is uniek en zo ook iedere trainer, coach of therapeut. Deze ACT opleiding is vernieuwd, zowel in inhoud als methode, en biedt jou de mogelijkheid om je kennis en vaardigheden op het vlak van ACT te vergroten en je te ontwikkelen tot een authentieke ACT facilitator!
€ 890 - 1040
Company Logo
Course banner
01 Sep
Sep
09:00
€ 495

Fontys voor Professionals

Physical course - single
Fontys Hogeschool
0-6
Echogeleid injecteren is een waardevolle vaardigheid voor professionals in de gezondheidszorg, die zich bezighouden met het bewegingsapparaat. Deze techniek combineert echografie met injectietherapie om precieze behandelingen te bieden voor diverse aandoeningen. De cursus biedt een mix van theorie en praktijk, waarbij deelnemers leren over juridische aspecten, veelgebruikte procedures en praktische tips voor het lokaliseren van injectieplaatsen. Bovendien biedt de hands-on training in een skillslab de kans om de technieken op een fantoom te oefenen.
Course banner
€ 495
Company Logo
02 Sep
Sep
09:30

EstaSI Trainingen

Physical course - single
Businessclub Dvs'33 Ermelo
44-85
Sensorische Informatieverwerking is de samenwerking tussen onze zintuigen en doelgericht bewegen. Anders verwoord: Sensorische Informatieverwerking (SI) is het proces van waarnemen van zintuiglijke informatie vanuit onszelf en onze omgeving, om deze informatie vervolgens te moduleren en te integreren en om te zetten in bewegen, handelen en/of gedrag. De sensorische feedback die we daarmee opdoen, zorgt ervoor dat we dit bewegen, handelen en/ of gedrag, vervolgens ook weer kunnen bijsturen/ aanpassen.
€ 1895
Company Logo
Course banner
03