This course is expired

Nascholen in Roemenië - Een "bloedserieuze" cursus in het land van Graaf Dracula 2023

huisartsenbuitenland

Met een volledig nieuw programma, die wordt ontwikkeld door de voorbereidingscommissie, organiseren wij in 2023 een bijzondere meerdaagse cursus in het Karpatengebergte.

1680
21 Points
(Meerdaagse) Nascholing
Physical course - series

Prices

Regular € 1680
Includes : All-inclusive arrangement
Excludes : Vliegticket
Note :Geen WDH-lid: € 1960,00 per deelnemer Partnerprijs: € 1.250,00

Professions

Anesthesioloog
21 Points
ABAN
Arts
21 Points
ABAN
Arts beleid en advies KNMG
21 Points
ABAN
Arts indicatie en advies KNMG
21 Points
ABAN
Arts infectiebestrijding KNMG
21 Points
ABAN

Program

23-09-2023

Description

Met een volledig nieuw programma, die wordt ontwikkeld door de voorbereidingscommissie, organiseren wij in 2023 een bijzondere meerdaagse cursus in het Karpatengebergte. Naast een zeer gevarieerd cursusprogramma rondom het thema "Bloed" kunt u natuurlijk ook van het prachtige berglandschap en de Roemeense cultuur genieten. Roemenie herbergt de grootste populatie bruine beren van Europa, dus er is een grote kans dat we deze te zien krijgen in de uitgestrekte bossen of in de bergen.

We verblijven 1 nacht in de hoofdstad Boekarest. In het Oude Centrum van Boekarest zullen we de nostalgie en de sfeer van "La Belle Epoque" proeven en gaan aansluitend door naar Sinaia "de Parel van de Karpaten".

Vroeger was Sinaia het zomerverblijf van de Roemeense koningen, het sprookjesachtig kastelen Peles en Pelisor kunnen op ons bezoek rekenen. Er is buiten de cursus om genoeg gelegenheid om bergwandelingen te maken. 

In Bran bezoeken we het Bran kasteel waar Bram Stoker geïnspireerd raakte voor zijn film "Dracula". We zullen hier uit oorspronkelijke bronnen het ware verhaal van graaf Dracula horen en in zijn voetsporen wandelen...

We eindigen de nascholing in de stad Brasov, waar de bekende monumentale gotische Zwarte Kerk een bezichtiging waard is. We ontmoeten Roemeense huisartsen collega's, gaan samen nascholen en feestelijk de cursus afsluiten.

Partners zijn uiteraard van harte welkom.


INSCHRIJVEN

U kunt inschrijven middels de blauwe button boven en onderaan de pagina. Inschrijving geschiedt op volgorde van aanmelding. U ontvangt per mail een bevestiging van inschrijving en een factuur met aanbetaling van € 795,-


ANNULERINGSREGELING

Annuleren van uw inschrijving kan uitsluitend via e-mail. Tot 30 april 2023 bedragen de administratiekosten voor annulering €125,-. Bij annulering tot en met 31 mei 2023 zijn de annuleringskosten 50% van het totaalbedrag. Vanaf 1 juni 2023 bent u het gehele inschrijfgeld verschuldigd.


Bij deze nascholing is het gezien het boeken van de vliegtickets op naam niet mogelijk om een vervanger deel te laten nemen tenzij u zelf uw vlucht regelt. Wij raden u aan zelf een goede reis- en annuleringsverzekering af te sluiten voor deze nascholing met corona dekking.


AANMELDEN 

U kunt zich opgeven onder voorbehoud van beschikbaarheid van de vliegtickets en verblijf.

De nascholing gaat door bij minimaal 15 inschrijvingen.

 

INLICHTINGEN

WDH-buro: Mariëlle Brons, telefoon 035-5880007, e-mail m.brons@wdhmn.nl 

(werkdagen dinsdag en donderdag)


Federatie WDH Midden-Nederland

info@wdhmn.nl
61, Dalplein, Soest, 3762BN