This course is expired

Je moet niks

Mentaal en fysiek fit op jouw manier
fitheidfysieke fitheidmentale fitheid

Online dagdeel voorbereiding kompACT programma

109
4-7.5 Points
Online
Nascholing
Physical course - single

Prices

Regular € 109
Includes : 21% BTW

Professions

Diëtist
7.5 Points
ADAP
Ergotherapeut
7.5 Points
ADAP
Huidtherapeut
7.5 Points
ADAP
Leefstijlcoach
4 Points
BLCN
Logopedist
7.5 Points
ADAP

Speakers

Heidi Stiegelis

Psycholoog
Op het gebied van psychologie is Heidi Stiegelis, de grondlegger van ETEN = GEDRAG, breed geschoold. Zij is psycholoog, promoveerde op de positieve effecten die een chronische ziekte met zich mee kan brengen en vervulde meerdere functies waarin zij bruggen sloeg tussen onderzoek, beleid en praktijk. Met deze welgevulde rugzak beheerst zij uiteenlopende methodieken. Heidi Stiegelis is PSYCHOLOOG NIP (Nederlands Instituut van Psychologen) en is tevens lid van de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG). Ze schreef het boek 'Kompas voor een gezonde leefstijl' (hier te bestellen), is een veelgevraagd spreker op events en congressen en was onder andere als gedragsexpert betrokken bij de uitgave van Allerhande januari 2019. Sinds 2012 heeft zij meer dan 800 cursisten opgeleid, variërend van diëtisten, gewichtsconsulenten, leefstijlcoaches, praktijkondersteuners tot fysiotherapeuten, revalidatie-artsen, fitnesstrainers en andere zorg-professionals.
Description

Werken met het Vat van Zelfwaardering


In het eerste half uur deelt Heidi hoe je kompACT trainer wordt en hoe je het kompACT programma (meetbaar) succesvol kunt gaan toepassen in je eigen praktijk. KompACT is een samenvoeging van Kompas en ACT. Als kompACT trainer leer je succesvol cliënten te begeleiden volgens 'Je moet niks - Mentaal en fysiek fit op jouw manier'. Dit boek is de 2023 versie van de bestseller 'Kompas voor een gezonde leefstijl' van Heidi Stiegelis. Er is aansluitend ruimte voor vragen en de mogelijkheid je in te schrijven voor de eerste, geaccrediteerde opleiding tot kompACT trainer.


In de daarop volgende 3 uur, leer je werken met het Vat van Zelfwaardering als basis voor kompACT. Naast theoriebespreking, ga je ook oefenen en wordt de koppeling naar de praktijk gelegd.​ETEN = GEDRAG

info@puurjezelf.nu
310681732544
15, Vlinderlaan, Oosterhout, 4904ZL