This course is expired

Dag van de Eerstelijn

kennisverbredingworkshopsinspirerencollega's

Deze Dag van de Eerstelijn staat in het teken van elkaar weer zien! Wij nodigen jullie dan ook van harte uit om naar Egmond aan Zee te komen. In een aangename sfeer kan je tijdens deze geaccrediteerde nascholingsdag je kennis verbreden door verschillende workshops te volgen en onze vakbeurs te bezoeken.

235
6 Points
Fysieke bijeenkomst
Physical course - single

Prices

Regular € 235
Discounts
€ 85
studententarief.
€ 25
Vroegboekkorting t/m 1 mei.

Professions

Apothekersassistent
6 Points
KABIZ
Arts voor verstandelijk gehandicapten
6 Points
ABC1
Contactlens specialist
6 Points
KABIZ
Cosmetisch Arts
6 Points
NVCG
Diëtist
6 Points
ADAP
Description

Na een online jaar van de Dag van de Eerstelijn verheugen wij ons erop jullie allemaal weer te zien en te spreken!

Het is goed om ervaren te hebben dat er veel online mogelijkheden zijn binnen de zorg: zowel in de zorg rondom patiënt of cliënt als in de contacten met collega’s. We hebben er onze leerpunten uit gehaald, maar zijn ook blij dat we weer een keuze hebben in de manier waarop we elkaar willen ontmoeten.

Deze Dag van de Eerstelijn staat in het teken van elkaar weer zien! Wij nodigen jullie dan ook van harte uit om naar Egmond aan Zee te komen. In een aangename sfeer kan je tijdens deze geaccrediteerde nascholingsdag je kennis verbreden door verschillende workshops te volgen en onze vakbeurs te bezoeken. Ontmoet collega’s van verschillende disciplines. Laat je inspireren door al onze vakdocenten en geniet vooral van het gegeven dat we er weer kunnen zijn!


Tot woensdag 1 juni!

Stichting DOKh

secretariaat@dokh.nl
0725279100
6, Robijnstraat, Alkmaar, 1812RB