Schouderproblematiek

schouderproblematiekschouderklachtenscreeningexitgesprek

Na afloop van deze cursus kun je zelfstandig schouderklachten behandelen, van screening tot exitgesprek.

8th Sep 2022
09:30 - 16:30
1063.5
27-30 Points
Reguliere nascholing
Physical course - series

Prices

Regular € 1063.5
Includes : Eten, drinken en studiemateriaal
Excludes : BTW

Date and Location

08 Sep 2022
09:30
06 Oct 2022
16:30
Zwolle Zwolle Stationsplein, 16

Professions

Fysiotherapeut
30 Points
KNGF
27 Points
KRF
Oefentherapeut
30 Points
VvOCM
Description

Na afloop van deze cursus kun je zelfstandig schouderklachten behandelen, van screening tot exitgesprek. Deze cursus biedt de mogelijkheid om kennis te integreren in je dagelijkse praktijk. Veel van onze cursisten hebben bij aanvang van de cursus een eigen cliënt in gedachten. Je gaat tijdens deze cursus aan de slag met verschillende interactieve en didactische werkvormen, zoals praktische oefeningen en discussies. Deze cursus legt de nadruk op arthrokinematische samenhang, anatomie en pathologie.


De cursus wordt gegeven in een groep van 8 tot 16 deelnemers en heeft een totale studiebelasting van 30 uur, waarvan 18 contacturen en 12 uur zelfstudie.


Pro Education BV

Pro Education is een van de grootste opleiders op paramedisch gebied in Nederland. Wij bieden cursussen en opleidingen aan voor fysiotherapeuten, ergotherapeuten, oefentherapeuten, logopedisten en diëtisten. Bent u al paramedicus? Dan vindt u bij Pro Education een uitgebreid en actueel bij- en nascholingsaanbod om uw ambities te realiseren. Maar ook als u paramedicus wilt worden, kunt u bij ons terecht voor verschillende initiële HBO Bacheloropleidingen. Daarnaast bieden we verschillende HBO-programma's en Masterclasses. Deze zijn vaak onderdeel van een langer lopend traject, waardoor u kunt 'stapelen' tot een volledige HBO-Bachelor- of Mastergraad. Onze aanpak is uniek, omdat wij optimaal proberen aan te sluiten op de werksituatie van onze deelnemers. Door de lesgroepen klein te houden, krijgen alle deelnemers de mogelijkheid vraagstukken uit de eigen praktijk in te brengen. Daarnaast zijn al onze docenten vakspecialisten die met beide benen in het vakgebied staan.
info@proeducation.nl
0205677999
7, Marathon, Hilversum, 1213 PD