Deze cursus is verlopen

Masterclass 2 - "SI profiel maken"

sensorische informatieverwerkingSISensorisch profiel

Deze masterclass bestaat uit een uitgebreide e-learning en 1 verdiepende contactdag. Hij is speciaal ontworpen voor paramedici die al eerder een SI-opleiding hebben gevolgd.

330 - 475
13-20 Punten
Reguliere nascholing
Physical course - single

Prijzen

Variabel € 330 - 475
Inclusief : Studiemateriaal, koffie, thee en lunch

Beroepen

Diëtist
20 Punten
ADAP
Ergotherapeut
20 Punten
ADAP
Fysiotherapeut
13 Punten
KNGF, KRF
Huidtherapeut
20 Punten
ADAP
Logopedist
20 Punten
ADAP
Omschrijving

Je doet al onderzoek naar de sensorische informatieverwerking. Maar toch blijf je stoeien met de interpretatie van je onderzoeksresultaten. Het maken van een concreet behandelplan en het geven van advies is lastig. Herkenbaar? Dan kun je nu je kennis extra verdiepen en oefenen.


Na het volgen van onze e-learning ga je tijdens de contactdag met een docent het maken van een Sensorisch profiel oefenen.

Aan de hand van je onderzoek gegevens (anamnese, Sensory Profile, vragenlijsten, observatie en onderzoek) oefenen we met de oorzaak-gevolg koppeling naar je hulpvraag. We halen de kennis van sensorische informatieverwerking en klinisch redeneren op en gaan praktisch aan de slag. Je brengt tevens een eigen casus in. 


Deze masterclass is geschikt voor paramedici in het verleden al een SI-opleiding gedaan hebben en behoefte hebben aan verfrissing en verdieping. Er is 1 verdiepende contactdag. We geven deze lesdag apart voor paramedici die met kinderen werken en voor paramedici die met ouderen werken. De lesdag bereid je voor in onze online leeromgeving. Je zult ongeveer 12 uur aan zelfstudie en opdrachten besteden. 


Sensory Lab Academy

Wij zijn Angela en Karen en samen zijn we Sensory Lab Academy! Een jong en dynamisch opleidingsinstituut met laagdrempelige, maar inhoudelijke up-to-date cursussen en opleidingen voor diverse doelgroepen.
info@sensorylab.nl
0853013894
13, Heerestraat, Leeuwarden, 8911LC