Masterclass 1 - "Theorie en neurologie"

sensorische informatieverwerkingneurologieSI

Deze masterclass bestaat uit zelfstudie van 34 uur en 1 verdiepende contactdag en is bedoeld voor paramedici die met kinderen en/of ouderen werken en al eerder een SI opleiding hebben gevolgd.

30th Jan 2025
09:30 - 16:00
330 - 350
9-40 Punten
Reguliere nascholing
Physical course - single

Prijzen

Variabel € 330 - 350
Inclusief : Studiemateriaal, koffie, thee en lunch

Datum en locatie

30 Jan 2025
09:30
31 Mar 2025
16:00
Sensory Lab Academy De Bilt De Bilt De Holle Bilt, 1

Beroepen

Diëtist
40 Punten
ADAP
Ergotherapeut
40 Punten
ADAP
Fysiotherapeut
9 Punten
KNGF, KRF
Huidtherapeut
40 Punten
ADAP
Logopedist
40 Punten
ADAP
Omschrijving

Masterclass 1 is bedoeld om je huidige kennis op te frissen en te verdiepen naar de huidige state of art rondom sensorische informatieverwerking:


  • je herhaalt de basistheorie van de sensorische informatieverwerking
  • je verdiept en verbreedt je kennis over de neurologische ontwikkeling met betrekking tot sensorische informatieverwerking
  • je verdiept je kennis over de wisselwerking tussen arousal en sensorische informatieverwerking


Deze masterclass is geschikt voor paramedici die met kinderen en/of ouderen werken en die in het verleden al een SI-opleiding gedaan hebben en behoefte hebben aan verfrissing en verdieping. Er is 1 contactdag. Deze dag bereid je voor via onze e-learning. Je zult ongeveer 34 uur aan zelfstudie en opdrachten besteden.


Dat is veel, maar daardoor kun je in je eigen tempo je kennis opfrissen en kunnen we samen op de contactdag de neurologie verdiepen en vertalen naar de praktijk. De e-learning bestaat uit een mix van informatie uit boeken die je nog apart moet aanschaffen, aangeleverde artikelen, filmmateriaal, doe-opdrachten, casuïstiek en toetsvragen.

Sensory Lab Academy

Wij zijn Angela en Karen en samen zijn we Sensory Lab Academy! Een jong en dynamisch opleidingsinstituut met laagdrempelige, maar inhoudelijke up-to-date cursussen en opleidingen voor diverse doelgroepen.
info@sensorylab.nl
0853013894
13, Heerestraat, Leeuwarden, 8911LC