Professions
Companies
7 Results
Mondhygiënist
10 May
May
09:00
De Bode nascholingen
Physical course - single
Holiday Inn Eindhoven
5
De techniek van het duidelijk vertellen en laten zien wat je wilt, het voet bij stuk houden en het afweren van tegenwerpingen wordt besproken en geoefend middels een variant op de Bode Methode.
€ 375
07
Apr
2021
06
Apr
2022
CME-online
E-learning
2
Evidence-based practice zorgt voor een betere verantwoording en onderbouwing van de behandeling door de mondzorgprofessional. Bij het kiezen van de meest geschikte interventies voor het behandelplan, speelt de methodiek van evidence-based handelen een belangrijke rol. Om tot een goede klinische beslissing te komen, dient de behandelaar het best beschikbare (onderzoeks)bewijs met zijn eigen kennis en ervaring en de wensen en waarden van de patiënt te integreren. Door het toepassen van de methodiek van het evidence-based handelen, wordt er ook kwalitatief goede zorg geboden die passend is bij de patiënt.
€ 445 per year
Company Logo
20
Jan
2021
19
Jan
2022
CME-online
E-learning
2
Bleken moet zeer zorgvuldig gebeuren, het is verantwoordelijk werk en vergt gedegen kennis. De wetgeving van tandenbleken verandert de laatste jaren constant, wat mag u nu wel en wat mag er nu niet met tandenbleken? Weet u het?
€ 445 per year
Company Logo
17
Jan
2021
16
Jan
2022
CME-online
E-learning
2
In de geneeskunde bestaan er al langere tijd testjes waarmee je direct kunt vaststellen of er een bepaald probleem is, denk bijvoorbeeld aan het meten van het glucosegehalte in bloed bij diabetes, of het testen van urine op eiwit. Ook in de tandheelkunde begint dit soort tests nu gebruikt te worden, vooral bij het vaststellen van parodontitis en het determineren van de verwekkers. Waar vroeger het laboratorium aan te pas moest komen, volstaat nu een simpel testje dat of direct aan de stoel (point of care) of binnen een paar dagen uitsluitsel geeft.
€ 445 per year
Company Logo
13
Oct
2020
12
Oct
2021
CME-online
E-learning
2
Ook zo benieuwd of occlusale verhoudingen daadwerkelijk een beslissende invloed hebben op het bereiken of handhaven van een duurzame gebitssituatie? Laat u verrassen door de interessante en opmerkelijke antwoorden in deze cursus Duurzame occlusieopbouw.
€ 445 - 745
Company Logo
03
May
2020
02
May
2021
CME-online
E-learning
2
In deze cursus gaan we in op de werkingsmechanismen en samenstelling van lokale anesthetica, de sterkte van het analgetisch effect, inwerkingstijd en werkingsduur, de farmacokinetiek, contra-indicaties, bijwerkingen en allergische reacties.
€ 445 - 745
Company Logo
31
Mar
2021
30
Mar
2022
CME-online
E-learning
1-2
Het toedienen van lokale anesthesie is een van de meest voorkomende handelingen in de tandheelkunde. In deze cursus komen de functionele anatomie en de uitvoering van de lokale anesthesie aan bod. Zo wordt onder andere in gegaan op de belangrijke zenuwen in het mondgebied voor wat betreft hun verloop en innervatie. In de video’s ziet u de verschillende priklocaties in het onder- en bovenkaakgebied.
€ 445 - 745
Company Logo
map icon