This course is expired

Opleiding tot faalangstreductietrainer - Vierdaagse opleiding

faalangstfalenangstjeugdkindscholier

In vier bijeenkomsten van een hele dag op onze locatie in Utrecht zal er niet alleen kennis over worden gebracht, maar vooral ook veel geoefend worden.

1200
45.5 Points
Reguliere nascholing
Physical course - series

Prices

Regular € 1200
Excludes : 21% BTW

Professions

Cliëntenvertrouwenspersonen WZD
Date unknown
45.5 Points
Registerpl
Cliëntondersteuner
Date unknown
45.5 Points
Registerpl
Gezinshuisouder
Date unknown
45.5 Points
Registerpl
GGZ-agogen
Date unknown
45.5 Points
Registerpl
Jeugdzorgwerker
Date unknown
45.5 Points
Registerpl
Description

Een van de grootste faalangst-experts in Nederland, Drs. Ard Nieuwenbroek, verzorgt deze opleiding waarbij hbo- en academisch opgeleide professionals uit het onderwijs, de jeugdzorg en de GGz, in vier lesdagen worden opgeleid tot faalangstreductietrainer. Zijn onomstreden en bewezen vakmanschap (die onder meer auteur is van het Handboek Faalangsttraining en diverse andere boeken over faalangst) staan garant voor een gedegen opleiding waar deelnemers een onvergetelijke herinnering aan over houden. Als ontwerper van faalangsttrainingen, al vanaf 1985, weet hij als geen ander trainers te inspireren en te bekwamen. In vier bijeenkomsten van een hele dag op onze locatie in Utrecht zal er niet alleen kennis over worden gebracht, maar vooral ook veel geoefend worden. Zo leer je o.a. om in de praktijk faalangst te herkennen, een goed diagnostisch gesprek te voeren, groepstrainingen voor kinderen met faalangst uit te voeren en ouders als partners te bereiken. Kortom: kennis en vaardigheden waar je na deze vier dagen zelfstandig mee aan de slag kan in je eigen beroepspraktijk! 

Euregionaal Congresburo

Aanbieder van studiedagen, symposia, congressen, cursussen, workshops en trainingen op het gebied van zorg, welzijn en onderwijs.
info@congresburo.com
0432057962
2, De Mandel, A, Maastricht, 6227CS