Deze cursus is verlopen

Nascholing Lab en Beeld

labBeeld

In dit zeer praktische programma richten we ons op jouw rol als het gaat om het zinnig en rationeel aanvragen en interpreteren van aanvullend onderzoek.

195
4 Punten
Reguliere nascholing
Physical course - single

Prijzen

Regulier € 195
Inclusief : In dit bedrag zijn consumpties, lunchbuffet en cursusmaterialen begrepen

Beroepen

Apothekersassistent
4 Punten
KABIZ
Contactlens specialist
4 Punten
KABIZ
Doktersassistent
4 Punten
KABIZ
Farmaceutisch Consulent
4 Punten
KABIZ
Laborant Klinische NeuroFysiologie
4 Punten
KABIZ
Omschrijving

Laboratoriumonderzoek vormt een onmisbaar onderdeel van de eerstelijnsdiagnostiek. Maar welk onderzoek is bij welke patiënt en op welk moment in de ziektegeschiedenis zinnig en welk onderzoek niet? Wanneer is een uitslag extreem en wat moet er dan gebeuren?


Sinds Wilhelm Röntgen in 1895 de eerst röntgenfoto maakte (de hand van zijn vrouw Bertha), is ook beeldvorming als diagnostisch instrument niet meer weg te denken. De mogelijkheden zijn fors toegenomen: echo, CT-scan, MRI, PET; maar ook hier is steeds de vraag: welke vorm is bij welke patiënt relevant in jouw praktijk?


In dit zeer praktische programma richten we ons op jouw rol als het gaat om het zinnig en rationeel aanvragen en interpreteren van aanvullend onderzoek. Dat doen we aan de hand van 3 uitgewerkte casussen. En… heel interactief! We zullen regelmatig vragen naar jouw mening of welke keuze jij zou maken. En voor jouw eigen vragen is ook voldoende tijd ingeruimd. Deze dag geeft je een flinke kennis-boost op het gebied van “Lab- en Beelddiagnostiek.”


Ben je erbij? Wij zien ernaar uit.


Mark Two Academy

info@marktwo.nl
0334345730
22, Speelkamp, Leusden, 3831PE