Deze cursus is verlopen

Online congres - HERHALING - Vroegsignalering bij baby’s - editie 2021

congresherhalingbaby'sbabyvroegsignalering

Het online congres Vroegsignalering bij baby’s vond in november plaats en was een groot succes: alle sprekers ontvingen een hoge waardering van de deelnemers. Voor ons reden om het congres te herhalen.

295
0-7 Punten
Online
Webinar
Webinar

Prijzen

Regulier € 295
Inclusief : Bewijs van deelname (digitaal), Bijschrijving van registerpunten na afloop van de online uitvoering van dit congres
Exclusief : BTW

Beroepen

Cliëntenvertrouwenspersonen WZD
7 Punten
Registerpl
Cliëntondersteuner
7 Punten
Registerpl
Diëtist
3 Punten
NVD
Fysiotherapeut
3 Punten
KRF
Accreditation in aanvraag
KNGF
Omschrijving

Het online congres Vroegsignalering bij baby’s vond in november plaats en was een groot succes: alle sprekers ontvingen een hoge waardering van de deelnemers. Voor ons reden om het congres te herhalen. Alle presentaties zijn vanaf 1 juni t/m 30 juni 2022 opnieuw te volgen. 

De eerste 1000 dagen van een mensenleven vormen het fundament voor de verdere ontwikkeling. Baby’s ontwikkelen zich immers razendsnel, juist in de periode dat ouders nog moeten wennen aan hun nieuwe rol als opvoeder en verzorger. Maar ook de kennis rond dit thema groeit: ieder jaar zijn er op basis van onderzoek nieuwe inzichten en interventies.


De initiatiefnemers, Vakblad Vroeg en Euregionaal Congresburo, grepen Wereldprematurendag aan om tijdens dit congres extra aandacht te besteden aan de gevolgen van vroeggeboortes. Zo’n geboorte is vaak onverwacht en daarna volgt er een lang traject van couveusezorg en andere medische begeleiding. Dit vraagt heel wat van jonge ouders. Zij komen in een heel andere wereld terecht. Een wereld van ziekenhuis, angst en stress, die vaak ook na het verlaten van het ziekenhuis nog niet voorbij is.

Euregionaal Congresburo

Aanbieder van studiedagen, symposia, congressen, cursussen, workshops en trainingen op het gebied van zorg, welzijn en onderwijs.
info@congresburo.com
0432057962
2, De Mandel, A, Maastricht, 6227CS