This course is expired

ACT 2-daagse verdieping ACT en matrix

voedingvoedingsadviesvoedingsstoffendiëtistdiëtistenACT

Hoe zou het zijn als jij vanuit een stevig wetenschappelijk fundament je cliënten kunt begeleiden bij duurzame gedragsverandering? Je vertelt ze niet meer wat ze moeten doen maar je leert ze hun bewustwording te vergroten. Mensen gaan zélf ervaren wat voor hen werkt en keuzes maken die leiden tot een waardevol leven.

477.95
20-26 Points
Meerdere cursusdagen
Physical course - series

Prices

Regular € 477.95

Professions

Diëtist
20 Points
NVD
Leefstijlcoach
26 Points
BLCN
Description

Als gedrag veranderen simpel of eenvoudig was dan zouden we wel doen wat goed voor ons is, namelijk gezond eten en voldoende bewegen. Echter, er is een duidelijk kloof tussen wat we wel weten maar niet doen !


Als jij je cliënten naast de kennis over voeding ook kunt begeleiden bij het mentale stuk, dan ga je niet alleen betere resultaten bij je cliënten zien, maar ga jij je ook zekerder voelen in de trajecten. Men zal gaan ervaren wat jij als professional daadwerkelijk voor ze kunt betekenen.

Op basis van Acceptance and Commitment Training (ACT), de nieuwste stroming binnen de psychologie, is er nu een training op maat voor diëtisten, leefstijlcoaches en gewichtsconsulenten: Dit is dé training voor gedragsverandering bij voeding.

Puur Jezelf voor professionals

info@puurjezelf.nu
0681732544
15, Vlinderlaan, Oosterhout, 4904ZL