Professions
Companies
count-province
40 Results
Kraamverzorgende

Populair

course image
€ 39 Online 05-04-2023

Nascholing “niet traditionele” gezinsvormen

course image
€ 995 Fontys Paramedische Hogeschool 06-02-2024

Niet Pluis; dichterbij dan je denkt!

Onze selectie

course image
€ 75

Begeleiden van een badbevalling

course image
€ 450 per year Online 19-12-2023

Vraag de Voedvrouw

E-Learning

course image
€ 15 Discount
€ 0

Begrijpelijk communiceren

Online

course image
€ 119 Online 04-04-2023

Preventie van traumatische bevallingservaringen

25 Mar
Mar
14:00

Helma Koorevaar Nucleus Coaching

Webinar
Online
6
Emotionele Hulp Bij Bevallingen (EHBB) spitst zich toe op bevallingstrauma’s bij zwangere vrouwen of vrouwen die kort of lang geleden bevallen zijn. EHBB is gebaseerd op de Nucleus Coach Methode. De coachmethode die direct naar de kern van het probleem gaat en zo voor langdurig resultaat zorgt. Bij Nucleus Coaching, waar EHBB een onderdeel van is, gaan we terug naar de kern, naar het onderbewuste. De coaching bestaat uit een speciale gesprekstechniek om het onderbewuste te bereiken en daar de traumatische, nare ervaringen te overschrijven met positieve, prettige ervaringen. Veelal verminderen PTSS-klachten hierdoor. Je maakt in 2 cursusmiddagen kennis met een coachtechniek voor de kraamvrouw die uit balans is door problemen rondom de geboorte.
€ 150
Company Logo
28 Mar
Mar
09:00

AED/BHV Professionals

Physical course - single
Utrecht
2-8
De cursus Bedrijfshulpverlener is een door de werkgever aangewezen opleiding. Het doel van de cursus is bedrijfsmedewerkers te leren effectief op te treden bij ongevallen en/of calamiteiten.
€ 189.5
04 Apr
Apr
09:00

Beval Beter

Incompany
Online
2-3
Deze workshop, gegeven door verloskundige Esther George en gynaecoloog Claire Stramrood, geeft je veel praktische tips & tools op het gebied van communicatie, creeëren van veiligheid, positief taalgebruik, bieden van regie en toepassen van informed consent- factoren die een sleutelrol spelen in hoe vrouwen de bevalling ervaren.
€ 119
Company Logo
04 Apr
Apr
09:30

Praktijk NovaVita

Physical course - single
Online
6-9
Je leert in deze training hoe je vrouwen met een nare/ traumatische bevallingservaring kunt begeleiden. Hoe je om kunt gaan met de emoties die er zijn na een bevalling die als naar/ traumatisch is ervaren. Ook staan we stil bij hoe we de kans op een nare/ traumatische bevallingservaring kunnen verkleinen
€ 295
Company Logo
05 Apr
Apr
19:00

Sara Coster

Physical course - single
Online
2
Voor alle professionals die met deze wensouders of ouders te maken krijgen.
€ 39
Company Logo
18 Apr
Apr
00:00

Vraag de Voedvrouw

Webinar
Online
Voor Geboortewerkers
Ben jij verloskundige, verpleegkundige, arts, kraamverzorgende, doula, zwangerschapscursusdocent, student of gewoon geïnteresseerd in de geboortezorg? Dan is dit jouw lidmaatschap!
€ 450 per year
Company Logo
18 Apr
Apr
15:30

Vrouwenzorg

Physical course - single
Amsterdam
5-5.5
Vrouw&Zorg - VrouwEnZorg scholingen heeft voor het onderdeel 'Borstvoeding' samenwerking gezocht met Myrte van Lonkhuijsen, lactatiekundige.
Myrte is een zeer actieve lactatiekundige die zich, naast haar dagelijkse werkzaamheden als lactatiekundige, ook landelijk inzet bij de beroepsvereniging van lactatiekundigen, het opzetten van landelijke en regionale richtlijnen/protocollen en lesprogramma's voor kraamverzorgenden en verloskundigen. Daarnaast begeleidt Vrouw&Zorg i.s.m. Myrte van Lonkhuijsen de Borstvoedingscertificeringen en faciliteert toetsing van medewerkers.
€ 89
Company Logo