Professions
Companies
count-province
38 Results
Kraamverzorgende

Onze selectie

course image
€ 375 Online 03-06-2024

Werken met Positieve Gezondheid

course image
€ 450 per year Online 19-12-2023

Vraag de Voedvrouw

E-Learning

course image
€ 30

Over- en onderproductie

course image
€ 18.15

Communiceren over geweld

29 Sep
Sep
13:00

Trimbos-instituut

Webinar
Online
3-4
Een training Rookvrije Start voor iedereen die werkt in de geboortezorg of jeugdgezondheidszorg. In de training oefen je het gesprek over stoppen met roken, krijg je tips voor het omgaan met wrijving en leer je (aanstaande) ouders te motiveren om te stoppen.
Free
Company Logo
30 Sep
Sep
14:00

Helma Koorevaar Nucleus Coaching

Webinar
Online
6
Emotionele Hulp Bij Bevallingen (EHBB) spitst zich toe op bevallingstrauma’s bij zwangere vrouwen of vrouwen die kort of lang geleden bevallen zijn. EHBB is gebaseerd op de Nucleus Coach Methode. De coachmethode die direct naar de kern van het probleem gaat en zo voor langdurig resultaat zorgt. Bij Nucleus Coaching, waar EHBB een onderdeel van is, gaan we terug naar de kern, naar het onderbewuste. De coaching bestaat uit een speciale gesprekstechniek om het onderbewuste te bereiken en daar de traumatische, nare ervaringen te overschrijven met positieve, prettige ervaringen. Veelal verminderen PTSS-klachten hierdoor. Je maakt in 2 cursusmiddagen kennis met een coachtechniek voor de kraamvrouw die uit balans is door problemen rondom de geboorte.
€ 150
Company Logo
03 Oct
Oct
09:00

AED/BHV Professionals

Physical course - single
Limburg-Weert
2-8
De cursus Bedrijfshulpverlener is een door de werkgever aangewezen opleiding. Het doel van de cursus is bedrijfsmedewerkers te leren effectief op te treden bij ongevallen en/of calamiteiten.
€ 194.5
Course banner
03 Oct
Oct
09:30
€ 295

Praktijk NovaVita

Physical course - single
Drachten
6-9
Je leert in deze training hoe je vrouwen met een nare/ traumatische bevallingservaring kunt begeleiden. Hoe je om kunt gaan met de emoties die er zijn na een bevalling die als naar/ traumatisch is ervaren. Ook staan we stil bij hoe we de kans op een nare/ traumatische bevallingservaring kunnen verkleinen.
Course banner
€ 295
Company Logo
Course banner
03 Oct
Oct
19:00
€ 225

Leerpunt KOEL

Webinar
Online
9-13
Inzicht in het begeleidingstraject van MBO-studenten
Begeleid jij MBO-stagiaires in de huisartsenpraktijk tijdens de beroepspraktijkvorming(BPV)-periode? Of ga je daar binnenkort mee beginnen? Dan is de scholing Basisvaardigheden stagebegeleider een must om te volgen.
Course banner
€ 225
Company Logo
05 Oct
Oct
12:30

Vraag de Voedvrouw

Webinar
Online
8-9
De eerste middag neem ik je mee in wat er op fysiek niveau (hormonen, anatomie, het brein, het autonome zenuwstelsel) en mentaal/emotioneel niveau gebeurt tijdens de baring. Waarom is die fysiologie nu zo ontzettend belangrijk? En wat kun je als verloskundige, kraamverzorgende, doula, verpleegkundige of arts om de fysiologie in élke setting te respecteren? Een fysiologische geboorte gaat niet over een soort ‘ideale baring’. De fysiologie van geboorte (geven) is niet gericht op ‘de baby moet uit de moeder’. Nee. 50% van de primipara en 34% van de multipara wordt verwezen voor niet vorderende ontsluiting, pijnstilling of niet vorderende uitdrijving. Dat kan anders! Maar… dan moeten we wel weten hoe. Wanneer spreken we van een niet-vorderende ontsluiting of uitdrijving/persfase? Waarschijnlijk wordt het vaker gediagnosticeerd dan dat er daadwerkelijk sprake is van ‘niet-vorderen’. De Friedmancurve, die lang aan de basis heeft gestaan van de definitie van ‘niet-vorderende ontsluiting’, is achterhaald.
€ 447
Company Logo
17 Oct
Oct
00:00

Vraag de Voedvrouw

Webinar
Online
Voor Geboortewerkers
Ben jij verloskundige, verpleegkundige, arts, kraamverzorgende, doula, zwangerschapscursusdocent, student of gewoon geïnteresseerd in de geboortezorg? Dan is dit jouw lidmaatschap!
€ 450 per year
Company Logo
18 Oct
Oct
09:00

Helma Koorevaar Nucleus Coaching

Physical course - single
Helma Koorevaar
16
De cursus Emotionele Hulp Bij Bevallingen (EHBB) spitst zich toe op bevallingstrauma’s bij zwangere vrouwen of vrouwen die kort of lang geleden bevallen zijn. EHBB is gebaseerd op de Nucleus Coach Methode. De coachmethode die direct naar de kern van het probleem gaat en zo voor langdurig resultaat zorgt.
€ 1875
Company Logo
31 Oct
Oct
18:00

TOV verloskunde

Physical course - single
Hilversum
6.5-7
De training acute verloskunde bestaat uit een e-learning en een fysieke bijeenkomst. Tijdens een fysieke training komen verschillende acute situaties binnen de verloskunde aan bod. Hierbij kun je denken aan de reanimatie van de natte pasgeborene, een schouderdystocie, een fluxus postpartum en een uitgezakte navelstreng. Hiernaast trainen we natuurlijk ook nog andere acute situaties en besteden we aandacht aan de communicatie.
<