Spoedechografie - Advanced

spoedechografiespoedechoechografie

Snel naast een basiscursus ook meteen aanvullend advanced onderdelen leren? Dat kan met de DEUS advanced cursus.

7th Nov 2023
08:00 - 17:30
995
12 Points
Reguliere nascholing
Physical course - single

Prices

Regular € 995

Date and Location

07 Nov 2023
08:00
17:30
Houten QT TIME Houten Meidoornkade, 18

Professions

Anesthesioloog
12 Points
ABAN-C2
Arts klinische chemie
12 Points
ABAN-C2
Arts nucleaire geneeskunde
12 Points
ABAN-C2
Arts voor verstandelijk gehandicapten
12 Points
ABC1
Artsen | Mondziekten en kaakchirurgie (kaakchirurg)
12 Points
ABAN-C2
Description

Snel naast een basiscursus ook meteen aanvullend advanced onderdelen leren? Dat kan met de DEUS advanced cursus. Door gebruik te maken van extra eLearning modules en een verhoging van de hands-on tijd en instructeur:cursist ratio van 1:4 naar 1:3 is het nu ook mogelijk geworden om los of aansluitend een mooie advanced cursus te doen in 1 dag. Hierdoor wordt het mogelijk om in 2 dagen een basiscursus en aanvullend de relevante onderdelen van de advanced cursus te doen.


De theorie zal in de voorbereidende eLearningmodules en de korte presentaties tijdens de cursus naar voren komen. Het zwaartepunt tijdens de cursusdag ligt op het hands-on gedeelte; het vervaardigen en interpreteren van echobeelden. Wij maken hierbij alleen gebruik van fantomen en proefpersonen, doorgaans studenten geneeskunde.


Voor iedere cursus wordt dan ook een gedegen bestudering van de opgegeven lesstof verwacht teneinde de cursusdoelen met certificaat te bereiken. Houd qua voorbereidingstijd voor de zekerheid rekening met globaal 1 uur studeren per e-learning accreditatiepunt.

DEUS

DEUS is een sinds 2012 bestaande scholingsinstantie op het gebied van point-of-care echografie en is CRKBO geaccrediteerd. DEUS organiseert scholing voor vrijwel alle BIG geregistreerde zorgprofessionals en specialisten. Ons onderwijsaanbod bestaat onder andere uit praktijkgerichte hands-on cursussen, e-learning en supervisie van het echografie portfolio in het kader van onderwijs.
info@deus.nl
0653123146
79, Prunuslaan, Rotterdam, 3053ZK