Professioneel presenteren

presenterenplankenkoorts

Boeiend en overtuigend presenteren kun je leren. Werk jij in de publieke of bedrijfsgezondheid en wil je leren hoe je een aansprekende, interactieve presentatie geeft? Zonder dat je nog last hebt van plankenkoorts? Doe dan deze module.

23 sep. 2024
09:30 - 16:30
960
12 Punten
(Meerdaagse) Nascholing
Physical course - series

Prijzen

Regulier € 960

Datum en locatie

23 sep. 2024
09:30
30 sep. 2024
16:30
Chruchilllaan 11, 3527GV, Utrecht

Beroepen

Arts beleid en advies KNMG
12 Punten
ABSG
Arts indicatie en advies KNMG
12 Punten
ABSG
Arts infectiebestrijding KNMG
12 Punten
ABSG
Arts Internationale Gezondheidszorg en Tropengeneeskunde KNMG
12 Punten
ABSG
Arts maatschappij en gezondheid
12 Punten
ABSG

Sprekers

Sarah Dellar

Docent

Doelen

Na afloop van deze tweedaagse module:

ben je bekend met de elementaire beginselen van presenteren.
ken je de technieken om jouw boodschap kernachtig en boeiend over te brengen en om adequaat te reageren op lastige vragen.
is je zelfvertrouwen vergroot en kun je omgaan met plankenkoorts.
Omschrijving

Kernachtig en boeiend presenteren, zonder plankenkoorts

Je kunt deze module volgen als bij- of nascholing, of als keuzeonderwijs binnen je NSPOH opleiding. Tevens is hij incompany uit te voeren.

In deze praktijkgerichte module behandelen we alle aspecten van het maken en presenteren van een interactieve voordracht voor een groep. We kijken naar de opzet van een presentatie, maar ook naar de stijl van presenteren die het best bij jou past. Daarnaast leer je hoe je je gehoor blijvend boeit met een gebalanceerde mix van woord en beeld. Er is aandacht voor goed en effectief gebruik van hulpmiddelen. Ten slotte oefenen we in het beheersen van de zenuwen, het pareren van lastige vragen en het anticiperen op moeilijke situaties.

Voorafgaand aan de training bereid je een presentatie voor van maximaal 10 minuten. Dat doe je aan de hand van een checklist. Na inventarisatie van alle persoonlijke ervaringen draagt ieder zijn voorbereide presentatie voor. Hierop geven docent en mede-deelnemers feedback. Van je presentatie wordt een opname gemaakt zodat je daar later nog een keer naar kunt kijken. Door de interactieve opzet van de training leren deelnemers van en met elkaar professioneel presenteren.

NSPOH

De NSPOH (Netherlands School of Public & Occupational Health) levert als non-profit organisatie een waardevolle bijdrage aan de verbetering van de volksgezondheid, de arbeidsomstandigheden en arbeidsparticipatie in Nederland.
info@nspoh.nl
0308100500
11, Churchilllaan, Utrecht, 3527GV