Deze cursus is verlopen

Instructeur Basic Life Support (BLS-AED)

BLSBLS/AEDBLS-AEDbasic life supportreanimerenreanimatie

Wil je als zelfstanding instructeur Basic Life Support (BLS-AED) kunnen optreden? Dan kun je bij OSG/ACM terecht voor de opleiding Instructeur Basic Life Support (BLS-AED). Deze cursus is gecertificeerd door de Nederlandse Reanimatie Raad (NRR). Om onderwijs te geven in reanimatie, dien je een opleiding te volgen voor BLS-instructeur.

650
12 Punten
Reguliere nascholing
Physical course - single

Prijzen

Regulier € 650

Beroepen

Arts voor verstandelijk gehandicapten
12 Punten
ABC1
Huisarts
12 Punten
ABC1
Physician Assistant
12 Punten
NAPA, ABC1
Praktijkondersteuner Ouderenzorg (POH-ouderen)
12 Punten
V&VN
Praktijkverpleegkundige huisartsenzorg (PVH)
12 Punten
V&VN
Omschrijving

In deze opleiding wordt speciale aandacht besteed aan de oorzaken van een hartstilstand en de vaardigheden die bij Basic Life Support van toepassing zijn. Voorafgaand aan de cursus krijg je een studieopdracht toegestuurd. Het is belangrijk om deze voor aanvang van de cursus voor te bereiden. Tijdens de cursus leg je een examen af : Basale Reanimatie volwassenen (theorie en praktijk) en het Examen AED (theorie en praktijk).


De cursus start met een competentietoets. De cursist dient de reanimatievaardigheden conform de richtlijnen van de ERC/NRR te tonen. Daarnaast wordt de kandidaat-instructeur tijdens de cursus Instructeur Basic Life Support voortdurend geëvalueerd op inzet, gedrag en de omgang met materialen. Deze evaluatie wordt meegenomen in de eindbeoordeling. Voor instructeurs EHBO geldt dat het zijn of haar eigen verantwoordelijkheid is om in het bezit te zijn van een geldig diploma Instructeur EHBO. Als bij registratie blijkt dat de cursist niet in het bezit is van een geldig diploma, wordt de cursist niet erkend als instructeur. Er vindt dan geen restitutie van het cursusgeld plaats.

OSG

info@OSG.nl
306346580
7, Ringveste, A, Houten, 3992DD