Medical Taping – Basis

tapentapingtapeMTCmedical taping

Tijdens deze Medical Taping cursus voor fysiotherapeuten raak je vertrouwd met de eigenschappen, toepassingsmogelijkheden (en contra- indicaties) van het tapemateriaal.

14th Nov 2023
09:00 - 17:00
435
14 Points
Reguliere nascholing
Physical course - series

Prices

Regular € 435
Includes : Uitgebreide lunch, koffie / thee en frisdrank – Officieel MTC certificaat – Cursusmateriaal – Tegoedbon voor 2 doosjes convince yourself (1 doosje bevat 3 rolletjes 5cm x 2,5m)

Date and Location

14 Nov 2023
09:00
15 Nov 2023
17:00
Fletcher Hotel Spaarnwoude - Haarlem Velsen-Zuid Oostbroekerweg, 17

Professions

Fysiotherapeut
14 Points
KNGF, KRF
Gipsverbandmeester
14 Points
VGN
Description

Tijdens deze Medical Taping cursus voor fysiotherapeuten raak je vertrouwd met de eigenschappen, toepassingsmogelijkheden (en contra- indicaties) van het tapemateriaal. Tevens komen de therapeutische mogelijkheden bij het behandelen van diverse casussen aan bod. Deze casussen zijn voor alle doelgroepen herkenbaar en gebaseerd op uit de praktijk veel voorkomende klachten en blessures.

Na het volgen van deze cursus heb je een goede basis om het Medical Taping direct in de praktijk toe te passen.

FysioTape BV

FysioTape B.V. is een Nederlands bedrijf dat in 1998 is opgericht. Wij waren de eersten die het Medical Taping Concept (Kinesiotape methode) in Europa introduceerden. Een tapemethode die tegenwoordig in nagenoeg alle landen wordt toegepast. Sinds 2003 zijn wij de producent van het kwaliteitsproduct CureTape®, op dit moment de meest gebruikte kinesiotape in Europa voor de professionele markt. Maar ook in veel landen in Noord & Zuid Amerika, Azie en het Midden Oosten neemt de vraag naar CureTape erg toe. Het merk CureTape wordt geproduceerd in onze spiksplinternieuwe fabriek in Zuid-Korea. Hetgeen inhoudt dat we nauwlettend het productieproces kunnen volgen, controleren en waar nodig bij te stellen. Dit is de reden dat wij onze klanten een hoogwaardige kwaliteit kunnen garanderen.
info@fysiotape.nl
0534781900
18, Josink Kolkweg, Enschede, 7545 PR