Deze cursus is verlopen

Verdiepingscursus EMDR Protocol Gerichte Boosheid

vervolgcursusEMDR protocolwoedewraakwrok

De terugkomdag is bedoeld voor mensen die de workshop EMDR protocol Woede, Wrok en Wraak van een hele dag hebben gevolgd.

285
6-7 Punten
Online
Webinar
Webinar

Prijzen

Regulier € 285
Inclusief : koffie/thee en lunch

Beroepen

Gezondheidszorgpsycholoog
7 Punten
FGzPt
Gezondheidszorgpsycholoog - Klinisch neuropsycholoog
7 Punten
FGzPt
Gezondheidszorgpsycholoog - Klinisch psycholoog
7 Punten
FGzPt
Psycholoog NIP
6 Punten
NIP
Psycholoog NIP | Arbeids- & Organisatiepsycholoog
6 Punten
NIP
Omschrijving

De terugkomdag is bedoeld voor mensen die de workshop EMDR protocol Woede, Wrok en Wraak van een hele dag hebben gevolgd.

De Vragenlijst Gerichte Boosheid wordt gebruikt om de houding van de therapeut tegenover boosheidsensaties nader te verkennen. Imaginaire technieken worden toegepast om deze boosheidssensaties te ontdoen van morele en andere ‘filters’; middels een presentatie wordt een update gegeven van de theoretische en psychotherapeutische noties, die aan het protocol en aan de vragenlijst ten grondslag liggen. Het hoofdstuk ‘EMDR bij Boosheid’ van EMDR praktijkboek deel II (Veerbeek & Ten Broeke, 2016) zal daarbij als uitgangspunt dienen, als wel validatiegegevens betreffende de Vragenlijst Gerichte Boosheid (Veerbeek, in voorbereiding).

Het accent deze dag ligt op het uitbreiden van technieken en verfijnen van vaardigheden in het uitvoeren van het protocol bij ‘moeilijke clienten’. Dit gebeurt aan de hand van door de deelnemers ingebracht video of audiomateriaal en door middel van demonstraties aan de hand van door deelnemers ingebrachte dilemma’s.

Buvoo

Buvoo organiseert trainingen en workshops voor proffesionals in de gezondheidszorg.
info@buvoo.nl
0402827768
6, Biesven, c, Leende, 5595DD