This course is expired

16e (meerdaags) jaarcongres Klinisch psychologen en Klinisch neuropsychologen

psychologieKlinisch psychologenKlinisch neuropsychologenneuropsychologieggzpsychopathologiepsychiatrische problematiek

Een meerdaags congres biedt ons de mogelijkheid om de nieuwste ontwikkelingen in alle facetten van ons vak aan bod te laten komen: psychotherapie, behandeling, psychodiagnostiek, wetenschap, innovatie, management, beleid en opleiden, op alle werkgebieden in het veld. U kunt kiezen uit een ruim en gevarieerd aanbod van lezingen, workshops en symposia.

240 - 700
In Request
Meerdere cursusdagen
Physical course - single

Prices

Variable € 240 - 700
Note :Tijdens uw registratie kunt u ook aangeven of u deelneemt aan het congresdiner met feestavond op donderdag 18 april. De kosten hiervoor bedragen EUR 97,50-.

Professions

Cognitief gedragstherapeut
Accreditation in request
VGCt
Gedragstherapeut
Accreditation in request
VGCt
Gezondheidszorgpsycholoog
Accreditation in request
FGzPt
Gezondheidszorgpsycholoog - Klinisch neuropsycholoog
Accreditation in request
FGzPt
Gezondheidszorgpsycholoog - Klinisch psycholoog
Accreditation in request
FGzPt
Description

Gevarieerd aanbod

Een meerdaags congres biedt ons de mogelijkheid om de nieuwste ontwikkelingen in alle facetten van ons vak aan bod te laten komen: psychotherapie, behandeling, psychodiagnostiek, wetenschap, innovatie, management, beleid en opleiden, op alle werkgebieden in het veld. U kunt kiezen uit een ruim en gevarieerd aanbod van lezingen, workshops en symposia, zie hier.

Ontspannen aan het strand

Daarnaast is er ruimte voor ontspanning, waaronder een diner en een feestavond op 18 april. Het congres vindt plaats in Hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee, slechts 100 meter van het strand. Een geweldige plek om elkaar te ontmoeten.

Egmond aan Zee ligt in een prachtige omgeving: het Noord-Hollands duingebied en het biedt vele mogelijkheden voor ontmoeting en ontspanning op het strand, in een van de vele strandtenten of restaurants in het dorp.

Combineren met ‘Passie voor opleiden’

Voorafgaand aan het jaarcongres vindt op 17 april 2024 op dezelfde locatie ook het congres van de Opleidingsraad plaats: ‘Passie voor opleiden’, met als thema ‘Verbinding tussen praktijk en wetenschap’: zie https://www.fgzpt.nl/congres-opleidingsraad Wilt u aan beide congressen deelnemen, dan geldt er een speciaal tarief.

Call for abstracts

Wilt u kennis of ervaringen over uw eigen specialisme delen met collega-KP’ers of -KNP’ers? Er zijn nog mogelijkheden om een abstract in te dienen voor een korte presentatie van uw wetenschappelijk onderzoek, Pecha Kucha, of een posterpresentatie, zie hier.

Wij zien er naar uit u te ontmoeten in Egmond aan Zee!

Congress Care

info@congresscare.com
6901415
16, Europalaan, 's-Hertogenbosch, 5232BC