Deze cursus is verlopen

EFT Basistraining (Register)

EFTEFT-modelhechtingstheorieBasistraining

Deze training omvat 4 dagen waarin het gehele EFT-model wordt doorlopen. De theoretische onderbouwing van het model, de hechtingstheorie, wordt uitgebreid behandeld en zal in alle onderdelen van de training aan bod komen.

22nd Mar 2024
09:30 - 17:00
1200
0-28 Punten
Meerdere cursusdagen
Physical course - series

Prijzen

Regulier € 1200
Kortingen
€ 1150
Alleen voor leden
Deelnemers EFT Community

Datum en locatie

22 Mar 2024
09:30
06 Apr 2024
17:00
Jaarbeurs Meetup Utrecht Utrecht Beatrixgebouw, jaarbeursplein, 6

Beroepen

Cognitief gedragstherapeut
Accreditation in aanvraag
VGCt
Gedragstherapeut
Accreditation in aanvraag
VGCt
Gezondheidszorgpsycholoog
Accreditation in aanvraag
FGzPt
Gezondheidszorgpsycholoog - Klinisch neuropsycholoog
Accreditation in aanvraag
FGzPt
Gezondheidszorgpsycholoog - Klinisch psycholoog
Accreditation in aanvraag
FGzPt
Omschrijving

Training:

Deze training omvat 4 dagen waarin het gehele EFT-model wordt doorlopen. De theoretische onderbouwing van het model, de hechtingstheorie, wordt uitgebreid behandeld en zal in alle onderdelen van de training aan bod komen. Daarnaast worden in een logische opbouw alle fasen en stappen van het model behandeld. De EFT tango is daarin onze routekaart waaraan de therapeut veel houvast ontleent. De achterliggende humanistische visie van groei en ontwikkeling stuurt het leerproces. Naast theorie is er uitdrukkelijk plaats voor ervaringsgerichte onderdelen waarin de toekomstige EFT-therapeut aan den lijve voelt wat EFT in houdt.


Naast het cursusmateriaal dat is samengesteld door de trainers, is tevens het boek 'Veilig Verbinden' van Sue Johnson inbegrepen in het inschrijfgeld. Het boek wordt ongeveer 3 maanden van tevoren toegezonden en het cursusmateriaal wordt op de eerste trainingsdag uitgereikt.

Stichting EFT

Veel therapeuten zijn al gegrepen door het gedachtegoed en de werkwijze van EFT: met de focus op emoties en hechting de verbinding tussen mensen zodanig herstellen dat hun liefde weer alle ruimte kan krijgen. Een vorm van therapie waar je als procesbegeleider een veilige omgeving biedt waarin empathie en menselijkheid centraal staan. Ook iets voor jou?
info@eft.nl
0859022836
7, Stadsplateau, Utrecht, 3521AZ